2777
2789
عنوان

حق جمعه را اداکن

7816 بازدید | 940 پست

🔴 فضیلت منتظران امام زمان ارواحنا فداه

🔵 امام صادق علیه ‏السلام فرمودند:

🌕 المُنتَظِرُ لِلثّانی عَشَرَ کَالشّاهِرِ سَیفَهُ بَینَ یَدَی رَسولِ اللّه‏ِ یَذُبُّ عَنهُ

🔺 منتظر ظهور امام دوازدهم مانند کسی است که در رکاب پیامبر خدا شمشیر کشیده است و از ایشان دفاع می‏ کند.

💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

در شب و روز جمعه بیشتر به یاد امام زمان ارواحنا فداه باشیم ؛ هر چند تا صلوات که به یاد امام زمان عج و برای ظهور حضرت میفرستی اینجا اعلام کن.

🌕 تمام عمر به او خدمت میکردم

🔵 از امام صادق عليه‌السّلام سؤال شد:

آیا قائم به دنیا آمده است؟ حضرت فرمود:

«لا وَ لَوْ أَدْرَکْتُهُ لَخَدَمْتُهُ أَیامَ حَیاتِی»

«خیر! اگر او را درک می کردم، در تمام ایام زندگی ام به او خدمت میکردم»

📚 بحارالأنوار  ج ۵۱ ص ۱۴۸

🔴 امام صادق علیه‌السلام چه عملی را از حقوق ائمه بر شیعیان معرفی کرد؟

🔵 در کتاب «جمال الصالحین» از مولایمان امام صادق علیه السلام نقل شده است که حضرت فرمودند:

🌕 همانا از حقوق ما بر شیعیان این است که بعد از هر نماز واجب دست را بر چانه گذاشته و سه مرتبه بگویند:

🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ عَجِّل فَرَجَ آلِ مُحَمَّدٍ،

🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِحفَظ غَیبَةَ مُحَمَّدٍ،

🔹یا رَبَّ مُحَمَّدٍ إِنتَقِم لِابنَةِ مُحَمَّدٍ

🟢 ای پروردگار محمّد، فرج و گشایش امور آل محمّد را تعجیل فرما، ای پروردگار محمّد، محافظت کن (دین را در) غیبت محمّد، ای پروردگار محمّد، انتقام دختر محمّد را بگیر.

📚 صحیفه مهدیه بخش ۱ دعای اول ص ۱۸۲

مکیال ج۲

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ختم قرائت سوره مبارکه حشر هست به نیت تعجیل در فرج و سلامتی امام زمان عج و برآورده شدن حاجات همه میخواهیم چهل نفر با هم، نفری یه بار سوره حشر را قرائت کنیم

ازهمین الان تا نیمه شب جمعه فرصت قرائت هست هرکس مایله که در این ختم سهیم باشه، لطفا اعلام کنه💚

🔴 جبران کن

🔵 صاحب مکیال المکارم می گوید :

🔹خدا در قرآن فرموده: هَلْ جَزاء الْاِحْسانِ اِلّا الإحْسانُ فَبِأیِّ آلاء رَبِّکُما تُکَذِّبانِ آیا پاسخ خوبی غیر از خوبی است؟!

🔸ای کسی که از جبران خوبی های مولایت صاحب الزمان عاجز هستی، آیا نمی‌توانی ساعتی از ساعات شبانه روزت را که بی اختیار می‌گذرد به دعا برای او اختصاص دهی؟ همان مولایی که به هر شکلی به تو خوبی کرده و زبان از شمارش و توصیف خوبی های او ناتوان است؟ همين عمر و زندگانی تو که با آن به اهدافت می‌رسی فقط یک نعمت از نعمت هایی است که خدا به یمن وجود امام زمان روزی‌ات کرده... چقدر جفاکاری! پس چقدر جفاکاری اگر قلبت از این حرفها تکان نمی‌خورد و زبانت به دعا برای مولایت باز نمی‌شود...

📚 مکیال المکارم جلد ۱ صفحه ۴۹۴

🔴 چگونه از جایگاه خود نزد امام زمان علیه السلام آگاه شویم؟

🔵 جواب این سوال بسیار ساده است باید در ابتدا نگاه کنیم که:

🔺 جایگاه امام زمان در زندگی ما کجا هست؟

🔺 چه میزان امام زمان برای ما اهمیت دارد ؟

🔺 چقدر حضور امام عصر را در زندگی احساس میکنیم ؟

🔺 چه میزان به یاد امام عصر هستیم؟ و.....

🌕 حال که جواب این سوالات داده شد مشخص میشود که جایگاه امام زمان نزد ما کجا هست ؟

🔹 در نتیجه به همان میزان که امام عصر نزد ما جایگاه دارد ما نیز نزد امام عصر جایگاه داریم.

🔹 پس خوب بنگریم که جایگاه امام عصر در زندگی ما کجا هست تا جایگاه خود ما نزد امام مشخص شود.

🔴 توصیه امام زمان (عج) برای چگونگی غلبه بر شیطان

🔹 سستی و بی‌حالی در عبادت و نماز، نشان ضعف ایمان است. به فرموده رسول خدا(ص): آفت عبادت، سستی و تنبلی است.

📚 بحارالأنوار، ج۶۶، ص۳۸۹

🔹 بنابراین بخشی از اوقات روزانه یک مسلمان باید به عبادت بگذرد تا لحظات عمرش روشن و سرشار باشد.

🌕 حضرت مهدی علیه السلام نماز را یکی از راه‌های غلبه بر شیطان دانسته و می‌فرماید:

🔺 «...هیچ چیز مانند نماز بینی شیطان را به خاک نمی‌ساید، پس نماز بخوان و بینی شیطان را به خاک بسای...».

📚 کمال‌الدین، ج۲، باب۴۵، ح۴۹

🔵 تقویت رابطه با خدا با نماز و عبادت، سلطه ابلیس را از بین می‌برد و ما را مصون می‌سازد.

🔴 هر اندازه‌ به امام زمانِ خود نزديكیم، انـسـانـیـم

🔹 من و شما به اندازه‌ای كه به امام زمانِ(علیه السلام) خود نزديك شويم، بهره‌ای از انسانيت داريم.

🔹 روايات شيعه می‌فرمايد: در بدو ورود به برزخ اوّل از عقيده سؤال می‌شود و بعد از اعمال. اوّل از ولايت و امام سؤال می‌كنند و بعد، از نماز و روزه؛ يعنی آيا به امام زمانت نظر داشته‌ای يا نه؟

🔵 اگر امام زمانت را نشناسی، تو اصلاً كاری نكرده‌ای!‌

#سلام_امام_زمانم

مـا همـانیـم ڪہ از

#عشـق تـو غفلـت ڪردیـم

بـا همہ آدمیـان غیـر

#تـو خلـوت ڪردیـم

سـال هـا مے گـذرد،

#منتظـرے بـرگـردیـم

و مشخـص شـده مـاییـم ڪہ

#غیبـت ڪردیـم

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج‍ 

🔴 آیت الله بهجت( ره):

🔵 اگر در راه آن حضرت[امام زمان(عج)] باشیم، چنانچه به ما بد و ناسزا هم بگویند و یا سخریه نمایند، نبایـد ناراحت شویـم، بلکه همچنان باید در آن راه حق و حقیقت ثابت‌قدم و استوار بوده و در ناملایمات صبر و استقامت داشته باشیم.

📚 در محضر بهجت، ج١، 

🔴 هر روز محبتت را به امام زمانت اظهار کن!

🔹 یکی از ویژگی های یاران و منتظران امام عصر روحی فداه این است که هر روز و شب و بلکه هر گاه فرصتی یابند به امام زمانشان اظهار محبت می کنند، با آن حضرت مناجات و درد دل می نمایند

🔹 این اظهار محبت، باعث می شود که محبتشان نسبت به حضرت بیشتر و بیشتر شود و همین دلداگی، آنها را از گناه و خطا و انحراف حفظ می کند.

🔺 حضرت امام صادق سلام الله علیه فرمودند:

"إذا أحببتَ رَجلاً فأخبره بذلك فإنّه أثبت للمودّة بينكما"

🔹 وقتى كسى را دوست داشتى به او بگو که دوستت دارم؛ زيرا اظهار محبت، مهر و محبت را در ميان شما محکم تر می‌کند.

🔹 به همین خاطر است که در زیارت ها از جمله زیارت ارزشمند جامعه کبیره به ما یاد داده اند که مکرر به اهل بیت علیهم السلام بگوییم:

"بأبي أنتم و امّي و نفسي و أهلي و مالي..."

و در دعای ندبه بگوئیم : بِنَفْسي اَنْتَ...

📚 کتاب یاران امام زمان(ع) نوشته ابوالفضل سبزی

🔴 نتیجه توجه دادن مردم به امام زمان(عج)

🔵 حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری:

🌕 توجّه‌ دادن مردم به امام زمان علیه السلام آثار وضعی در زندگی دارد؛ یعنی هرکه می خواهی باش، اگر این کار را توانستی انجام بدهی، از جهت دنیایی و اولاد و یک سری مسائل، خیر می بینی و عمر و زندگی برکت می کند؛ یعنی همین که توجّه پیدا کردی یا توجّه دادی مردم را یا خودت را خدمت حضرت بقیة الله صلوات الله علیه، آثار وضعی خوبی دارد و زندگی را پربرکت می کند.

❣ #سلام_امام_زمانم ❣

چہ شود فرصٺ ديدار بہ ما هم بدهند؟

فيض هم صحبٺے يار بہ ما هم بدهند؟

آن قَدر بر در ايـن خانہ گدا مےمانيم

لقب نوڪرِ دربـار بہ ما هم بدهند !

روزت بخیر همه‌ی هستی‌ام💚

#اللهم_عجل_لولیک_الفرج‍