2777
2789
عنوان

امشب مهمونی خونه ی یکی رفتم حس میکنم مزاحمشون بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 341713 بازدید | 1469 پست

بین زن و شوهر مشکلی بوده صددرصد

خانمه هم گفته بزار فک و فامیل تو یا همکار تو دعوت کنم آبروریزی برات درست کنم ولی بازم اینطوری ابرو خودش رفت

خدایا همه رو به خودت سپردم🥹میدونم که یه روزی یه جایی دل منم آروم میگیره🖤🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفتارش خوب بودمنم گفتم شاید به اجبار همسرش دعوت کرده.ولی همسرش اومد اصلا اطلاع نداشت ک ما امشب دعوت ...

شاید بحثی مشکلی چیزی بینشون پیش اومده

من خودم دقیقه نود همه کارامو میکنم اونم حتما مشکلی پیش اومده یا کلا خونه هاش همیشه اینطوره

برای اولین بار رفتی خونش یا... ؟؟🔴

تا خودم نگفتم لایکم نکنید ممنون🫡

شک نکن شوهرش تو کار خونه کمک نمیکنه و این انتظار داره ازش

و خواسته اینجوری روشو کم کنه و عقده ای بازی 

البته من شوهرم هیچ کمکی نمیکنه خونمونم بزرگه ولی مثل گل میمونه ،،،، ولی دوستم میگه اگه شوهرم کمک نکنه حتی غذام درست نمیکنم ! اینم خواسته روی شوهرشو کم کنه و شما قربانی بودید 😅

من اگه تو موقعیت تو بودم با شوخی زیر زبونشو میکشیدم که عروس خانوم چه خبره و ،،،،،، ولی آروم آروم کمکش میکردم 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
شک نکن شوهرش تو کار خونه کمک نمیکنه و این انتظار داره ازشو خواسته اینجوری روشو کم کنه و عقده ای بازی ...

البته بعضیا اینجورین کلا شلخته ن .... 

من خودم خواهرم اینجریه شوهرشم شلختهس ،، دو تا هم بچه پشت هم داره دیگه واویلاس ،،،، میرم خونشون دعواش میکنم و شروع به کمک کاری 😂

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
زود میومدی یا کمکش میکردی مرتب کنه منم چنین صحنه ببینم معذب میشم خانمه افسرده اس؟

چیه یادگرفتین هرکی شلخته اس افسردس 

منم افسرده ام ولی به دیگران چه روزی که مهمون دعوت میکنم پا میشم خودمو جمع میکنم

اینکه میگید روزشون فراموش کرده اصلا قابل هضم نیس

ریختی و پاشی با چیزی ک استارتر تعریف کرده کاملا متفاوته

من یکی بی خبرم بیاد شاید ریخت و پاش باشه ک با نیم ساعت جمع کردن حل بشه 

ولی اینی ک اسی تعریف کرده حاصل خیلی وقته 

مثلا کف پاهاش سیاه شده ک کلا این خونه عز بیخ و بن باید تمیز بشه

شاید کلا شلخته اس  

ما یه فامیل داریم ماهی یکبار میادخونمون ولی ما اصلا نمیریم دو سال پیش خودش زنگ زد دعوت کرد با کلی اصرار که حتما بیاید ماهم رفتیم ولی وقتی رسیدیم ساعت ۷ بود خونشون که اصلا حرفش و نمیشه زد بمب ترکیده بود شام هم نذاشته بود بعد بلند شد شام درست کنه مامانمم کمکش کرد ولی اصلا برخوردشون بد نبود خیلی هم خوش گذشت ولی خب با شناختی که ما از اون داشتیم میدونستیم خیلی کند کار میکنه برای همین شاید وقت نکرده حالا شمام خیلی به خونه و اینا توجه نکن مهم اینه احترامتون و نگه داشته خوب رفتار کرده 

چرا تمومش نمیکنی چرا پشت سر مردم حرف میزنی ...بدبخت ازت پذیرایی کرد آب خوردی چای خوردی اومدی غیبتشو ...

اتفاقا کار خوبی میکنه 

غیبتی که خدا خوشش نمیاد مال وقتیه که اون شخص ثالث معرف حضور باشه 

ما چه میدونیم کی بود اصلا واقعیه یا نه 

خدا با بردن ابروی طرف مشکل داره این میشه امر به معروف اگر حالا دینیشم بخواید در نظر بگیرید و خداوند میفرماید النظافت من الایمان!

🤭 

بیام از منبر پایین 😊شاید بعضیا  به خودشون بیان ... اون مردا چه گناهی کردن ادم مریض میشه اینجور جاها🤢