2777
2789

عزیزم شاید ازدواج تو ناموفق باشه شاید روحیه تو با یکی دیگه فرق داشته باشه 

هرجا اسم شوهر میاد گااارد میگیرن زندگیا یکی نیست که همین الان تاپیک بزن ببین چندفر راضی ان یسریا اصلا دوران مجردیشونو قبول ندارن 

هعی میگن مستقل مستقل هرچقدرم مستقل باشی بالاخره ازدواج حقیقت زندگیه 

دو کاربر تو ی اکانت❣️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اینکه بد میگن مهم نیست

ولی واقعا ازدواج نیاز هر آدمی هست با همه چالشاش

بهترین اتفاق زندگیم سال 1402 اتفاق افتاد ولی سال 1402 بدترین سال زندگیم بود ،درواقع بهترین اتفاق زندگیم در بدترین سال عمرم اتفاق افتاد. / من ناراحت نیستم، نمیخوام هم برگردم به اون روزا، متنفر هم نیستم، فقط حسرت میخورم کسی هست بفهمه چی میگم؟

حالا بازم یه سریا میان گارد میگیرن🫤

ولی من متاهلی رو دوس دارم

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه

خیلی موافقم 

به نظر من اینها سنشون کمه یا قدردان زندگی نیستن 

اینو کی میفهمن وقتیکه سنشون بالا رفت 

مجرد باشی بهترین خونه و ماشین هم داشته باشی با یک شغل عالی بازم ازدواج به نظر من روح رو متعالی میکنه 

۴۰سالت شد این تنهایی زجر اور میشه 

منم همیشه مخالفت کردم با همچین نظراتی،درسته خیلی مردا یکارایی کردن که چشممون ترسیده ولی مرد ستیز بودن خوب نیست و هر آدمی تو یه سنی ازدواج می‌کنه ،اصلا ما قرار بوده از اول که جفت باشیم

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

همونا هم ادا میان برگردند عقب بازم ازدواج میکنند!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...