2777
2789
عنوان

به نظر من این آقا کیس مناسب نیست

116 بازدید | 7 پست

حقیقتا دخترعموم که بچه طلاقه با ما از بچگی بود 

و زندگی خیلی سختی داشته 

الان سال آخر پزشکی آزاد و این بچه بابت این شهریع هم زجر کشید 

چند خواستگار هم داشت که بعد مدتی رفت وامد برای آشنایی خیلی بد در اومدن و روحیه اش بد آسیب دید 

الان شش ماهه با یه آقایی تخت نظارت پدرم درارتباطن 

و پسر تاالان خیلی براش خرج کرد نجومی در حد بالای چهار صد ملیون از طلا بگیر و لباس برند 

بهشم قول بهترین زندگی داده بهترین خونه تو شمال تهران اجاره کرده با وسایل که دخترعموم جهیزیه هم نیاره 

دیگه قضیه اشون جدی شده و با بابام صحبت کردن 

بابام از من خواست برم یکم تحقیق کنم 

مشکل اینکه من رفتم شرکتش و پرس و جو کردم قسم و آیه آبدارچیشون گقت این آقا قبلا چندین بار رابطع داشته ولی خسیس بود تو رابطع هاش و‌مثل دخترعموی شما خرجشون نکرده 

پیج اینستاشم پیدا کردم که به دخترعموم‌نداده بود پیج کاریش فقط داده بود 

بعد یع عالم مدل دختر فالو‌داشت از ایناییکه عکس برهنه مدام میزارن و کلی دختر دیگه که ظاهرا همکار بودن یا پروژه باهاشون داشت 

من میگم نگم اینارو اصلا بزارم هرچی خیر پیش بیاد 

از اونور فکز‌میکنم زندگی دخترعموم به اندازه کافی بد بود این ازدواج بد باشه دیگه تمومه 

شرایط سختیه

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر عموتون ازتون خواسته که تحقیق کنین؟

یه جورایی خودش رو بفرستین جلو که یک سری حرف‌ها رو مستقیم بشنوه، البته اون الان اینقدر داغه که آقا پسر به راحتی توجیهش می‌کنه.

حتما بگو

ی عمر زندگیه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

دختر عموتون ازتون خواسته که تحقیق کنین؟یه جورایی خودش رو بفرستین جلو که یک سری حرف‌ها رو مستقیم بشنو ...

نه دخترعموم نخواسته ولی قیمش پدر من و از بچگی با ما بود 

و پدرم خواسته چون شش ماه این پسر میشناسم 

و دخترعموم واقعا روحیه حساسی داره و شکنندست 

احتمالا به پدرم نگم و به خود دخترعموم بگم بزارم خودش انتخاب کنه 

نه دخترعموم نخواسته ولی قیمش پدر من و از بچگی با ما بود و پدرم خواسته چون شش ماه این پسر میشناسم و د ...

دقیقا،به نظر منم حتما به خودش بگو که بدونه جریان از چه قراره.. خواست باهاش ازدواج میکنه نخواستم هیچی... ولی در عوض آگاهانه انتخاب می کنه.