2777
2789
یه گوشی برای خودم میگرفتم گوشی خودمو میدادم همسرم .۶۰ تومن.۱۰ تومن پرده میخریدم۳۰ تومن باقی مونده رو ...

خوشم میاد از اونایی که قشنگ میدونن چی کار میکردن و قیمتا چنده

رو هوا حرف نمیزنن 👍👌

یه بازی هست فکر کنم اسمش فراوانی پول بود، شما تو اون موفق میشی 😁👍

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

یه سرویس چوب جدید میخریدم. تخت خواب و کمد و این چیزا 

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۲۰ میلیون رو میدادم برای تمام بدهی های خانواده ۹ نفره مون (کم خرجیم چون دستمون باز نیست)

و بعدشم ۸۰ میلیون رو چند ماه سرمایه گذاری میکردم، میدیدم جواب نمیده که خرج چیزای دیگه میکردم ولی اگه دیدم که جواب داد که چه عالی🔥🔥

اطلاعاتم زیاده در هر زمینه و عاشق به شدت سخت فوتبالم، عاشق بارسام و معتاد فوتبالم به قدری که هرروز اخبار تمام تیم های فوتبال رو چک میکنم

میذاشتم رو رهن منت صاحبخونه رو نکشم هیعی

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...