2777
2789

با ازدواج 

مدام حس نابود شدنه زندگیم و رویاهام رو دارم 

البته شوهرم ادمه خوبیه و زندگیم نابود نشده فقط مسیر زندگیم عوض شده و ناخواسته مجبور شدم مسیری که سه چهار سال براش زحمت کشیده بودم رو بذارم کنار و از صفر شروع کنم 

اینکه انقدر با هر آدمی که باهات بده خوب نباش

دیدم راست میگن

من مثل احمقا با همه خوب بودم

اما فهمیدم اشتباهه

با هر ادمی باید مثل خودش و لیاقتش رفتار کنی

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با ازدواج مدام حس نابود شدنه زندگیم و رویاهام رو دارم البته شوهرم ادمه خوبیه و زندگیم نابود نشده فقط ...

همینکه آدم خوبی هست خدا رو شکر کن 

خیلی ها هم مسیر زندگی شون عوض میشه 

هم طرف بده 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 
اینکه انقدر با هر آدمی که باهات بده خوب نباشدیدم راست میگنمن مثل احمقا با همه خوب بودماما فهمیدم اشت ...

نمی‌دونم من هیچ وقت نتونستم مث اونا بشم 

اما تهش ما آسیب میبینم 

بعد از اینکه قشششششششنننننگ عاشقم کرد

یادش افتاد نفر قبلی رو دوست داره

و با جملات مختلف مثل:

تو ارزش یه شاخه گل هم نداری

پول بنزینم رو بده بیام دنبالت

وقتم طلاس. پول بده تا باهات صحبت کنم و....

دلمو شکست

هر بار ازش دل کندم باز اومد گفت من تغییر کردم و باز دلمو شکست. از یه رابطه ی فوق سمی اومدم بیرون. بچه بودم. ۱۸ سالم بود. به اندازه ی الان نمیفهمیدم و روی احساساتم کنترل نداشتم

بعد از اون روزا من دیگه هیچ وقت اون آدم سابق نشدم

بعد از اینکه قشششششششنننننگ عاشقم کردیادش افتاد نفر قبلی رو دوست دارهو با جملات مختلف مثل:تو ارزش یه ...

الهی عزیزم میفهمم چی میگی 

بعد اینکه به جای قرصم، یه مهره ی شبیه قرص رو خوردم🗿😂

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

بعد اینکه به جای قرصم، یه مهره ی شبیه قرص رو خوردم🗿😂

ینی اینقد من خنگولم🗿😂😂😂😂

یه عدد enfp دلقک😁🎀 ••••بنده ایزوعلی میباشم، تخصصم خندوندن بقیه(جدی خیلی حال میده xD) و همچنین شما دوست عزیز میباشد💅😔نخیر، بنده بچه نیستم، سن عقلی اینجانب 25 عه (اره جون عمم) و... قاشق فیلمای ترسناک و انیمهههههههههههههه😭💓انیمه ایز مای هارت، مای لایف🎀 مانهوا؟اصن زندگی بدون مانهوا معنی ندارهههههه😭 مخصوصا سلطنتی و بی ال😂 ارتیستعلی؟ شاید... امیدوارم یه روزی بشم 😁 و اگه بهت درخواست دادم.... چونکه از نظرم خیلی ادم باحالی هستی💓پس بوث به کله ت🎀

الهی عزیزم میفهمم چی میگی

یادم نمیره یه بار براش عکس فرستادم

ریپلای کرد. نوشت اه

بک گراندمو ببین، ( عکس بک گراند چت رو فرستاد. عکس دوست دختر سابقش بود)

اون دختر رفته بود با یکی دیگه ازدواج کرده بود....

واقعا الان که فکر میکنم اون روزای سخت و اون همه درد حق من نبود

یادم نمیره یه بار براش عکس فرستادمریپلای کرد. نوشت اهبک گراندمو ببین، ( عکس بک گراند چت رو فرستاد. ع ...

این روانی بوده عزیزم 

باهات بازی روانی می‌کرده