2777
2789

با این چن دفعه است استارتر یا کسی که نظر میخواد من میام خیلی محترمانه بدون هیچ بی ادبی نظر میدم و یکسریا رو نظر من ریپلای میکنن با کلی بی ادبی و با دعوا و بحث خیلی بد مخالف نظر منو میدن آخه من که به اونا نظر ندادم چرا بعضیا حتی تو مجازی دنبال دعوا و بحثن بعد اصلا من فقط با سوال کننده حرف میزنم این ریپلای کردن و بی ادبی نمیدونم چه معنی داره دیگه تو نی نی سایت واقعا یکسریا سطحشون پایینه بی دقت حرف میزنند

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره کلا جامعه ما خیلی عصبی و روان پریشه. من میگم صد رحمت به نی نی سایت .اینستا به معنای واقعی چاله میدونه .هر دفعه کامنتا رو میخونم حالم به هم میخوره .همه دارن به هم فحاشی های جنسی میکنن .عجیب اینکه همین مردم ما ادعای فرهنگ چند هزار ساله دارن !!

توهین که قطعا نباید کرد عزیز ولی حرف شما غلطه اگه میخواید تنها با استارتر حرف بزنید تو خصوصی به آدما پیام بدید 

اینجا سایت تبادل نظره و شما وقتی یه نظری میدی باید بتونی هم نظر مخالفت رو بشنوی هم پشت نظراتت دلیل داشته باشی 

اگه روحیه حساسی داری اینجا اذیت میشی

نظرها متفاوته منظور اینه ریپلای هم می‌کنه با دعوا حرف نزنه میاد مخالف نظر منو با کلی بی ادبی میگه

اهان اره بی ادبی زیاد میکنن که ناشی از عقده هاشونه

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁
اره کلا جامعه ما خیلی عصبی و روان پریشه. من میگم صد رحمت به نی نی سایت .اینستا به معنای واقعی چاله م ...

آفرین به آدم عاقل قشنگ متوجه شدی چی میگم چاله میدون و خیلی خوب اومدی قشنگ بعضیا چاله میدونی حرف میزنند 

به قول شما خیلی ادعای فرهنگ و شخصیت دارند نمیدونم چرا نوع زندگی و نظر خودشون و با بی ادبی می‌خوان به بقیه تحمیل کنند

توهین که قطعا نباید کرد عزیز ولی حرف شما غلطه اگه میخواید تنها با استارتر حرف بزنید تو خصوصی به آدما ...

اره واقعا آخرین تاپیک و حضورمه 

اما یه سوال کننده پرسیده بود هرروز کتک می‌خورم خیانت میبینم خانوادم پشتمن اما دودلم از جدایی منم گفتم دودلی نداره جدا شو یکی رو نظرم ریپلای کرده با کلی بی ادبی و دعوا اره خودت برو جدا شو چرا زندگیش و ول کنه تو درک نداری و هزارتا حرف واقعا بعضیا مشکل دارند

من۳سال پیش تویک تاپیک نظرداده بودم اونم کاملاطبیعی اونجا کسی هم ریپلای نکرده بودبگه چرا اینوگفتی_توبیوگرافیم برامادروداداشم زده بودم صلوات بفرستین بعد۳سال اومد به اموات من توهین کردچرا اینوگفتی بعضیا واقعا روانین

من۳سال پیش تویک تاپیک نظرداده بودم اونم کاملاطبیعی اونجا کسی هم ریپلای نکرده بودبگه چرا اینوگفتی_توب ...

اره به خدا مشکلات زندگی خودشون و سر ما خالی میکنند اخه جوری جواب منو با توهین داد انگار به اون گفتم بعد خب طرف میگه هرروز فحشم میده خیانت می‌کنه منم گفتم خودت و خلاص کن اومده تاپیکای منو خونده میگه خودتم زندگیت مشکل داره تو هم برو جدا شو آخه مشکل داریم تا مشکل واقعا دیگه مجازی ام جای خوبی نیس