2777
2789
عنوان

اولین مسافرت تو عقد

447 بازدید | 43 پست

بچه ها من کلا مسافرت خوب دوست دارم با ماشین و اینا جدا نمیرم و اذیت میشم 

الان دو تا گزینه داریم یکی بریم کیش که من خیلی دوست دارم با پرواز و هتل خوب و غیره ولی چون هزینش زیاد میشه من میخوام بهش بگم پول من با خودم نمیدونم قبول کنه یا نه

یکی اینکه بریم جایی که من دوست ندارم و اصلا بهم خوش نگذره که خب همه چیش با ایشون باشه در نهایت ترجیح میدم نرم تا اینجوری

چیکار کنم؟دوستام میگن خودت خرجتو بدی پرو میشه :)ولی فکر نمی‌کنم خیلی پسر خوبیه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگ عقدی خب شوهرته دیگه باید خرجو بده

خب عزیزم دانشجو عه منم مشکل مالی ندارم که خرج خودمو بدم ایشونم نبود همیشه مسافرت تنها میرفتم کیش پیش دوستم حالا انگار ایشونم همراهم میاد

ببینم پرروش میکنی از همین الان بگی خودم هزینه خودم میدم فردا ی مانتو هم حقت ندونه

خب عزیزم دانشجوعه :)نمیتونم توقع کنم برای مسافرت ۴۰ میلیون خرج کنه برام که 

اولین مسافرت تو عقد رو باید بزاری همسرت تقبل کنه ـاینجوری بهش این اطمینان روو مبدی که از نظر مالی بهش اعتماد کامل داری.. در ضمن بهش پیشنهاد بده که من خیلی دوست دارم اولین سفر دو نفره مون فلان شهر باشه. کاش بشه که بریم برام خاطره میشه 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹

توی عقدی بعد خودت میخوای خرج کنی چقدر بد عادتش میکنی بذار خرج کردن برات عادتش بشه

عزیزم دانشجوعه:)منم هم مشکل مالی ندارم الان که خونه بابامم بعدا هم شاغلم خرجم با خودمه 

خب عزیزم دانشجو عه منم مشکل مالی ندارم که خرج خودمو بدم ایشونم نبود همیشه مسافرت تنها میرفتم کیش پیش ...

بحث مشکل مالی نیست عادت میکنه 

امیدوار به آینده    اگه منو تو تاپیک غیر درسی دیدی بهم بگو

خب عزیزم دانشجوعه :)نمیتونم توقع کنم برای مسافرت ۴۰ میلیون خرج کنه برام که

دانشجو باش ایشون همسر شماست و وظیفشه از اونطرفم باید شما بدون ضربه زدن به عزت نفس و جایگاه خودت مراعات ایشون بکنی جای ارزونتر بری نه اینک بگی خودم خرج خودم میدم

اولین مسافرت تو عقد رو باید بزاری همسرت تقبل کنه ـاینجوری بهش این اطمینان روو مبدی که از نظر مالی به ...

اخه با خودم باشه هتلی ک دوست دارم میرم با ایشون روم نمیشه بگم شبی ۷ تومن پول هتل بده:)