2777
2789
عنوان

کشورهای دارای جذاب ترین مردان

1130 بازدید | 95 پست

🔻کشورهای دارای جذاب‌ترین مردان در سال ۲۰۲۵/ مردان ایرانی در جایگاه پنجاه و یکم هستند!

🔹فهرستی از ۵۰ کشور برتر ارائه شده که مردان آن‌ها به دلیل ویژگی‌های ظاهری، استایل، و کاریزما در سطح جهانی شهرت دارند.

ده کشور نخست این فهرست عبارتند از:

۱. هند

۲. ایالات متحده

۳. سوئد

۴. ژاپن

۵. کانادا

۶. برزیل

۷. فرانسه

۸. ایتالیا

۹. اوکراین

۱۰. دانمارک

🔹طبق این فهرست، مردان ایرانی بعد از نیجریه و روسیه، در جایگاه ۵۱ قرار دارند و گویا مورد ارزیابی این فهرست قرار نگرفته‌اند.

🔸البته نباید زیاد ناامید بود چون ایران در یکی از منابع فرعی به‌عنوان دوازدهمین کشور با مردان جذاب معرفی شده است! این رتبه نشان‌دهنده پتانسیل بالای مردان ایرانی در جلب توجه جهانی به دلیل ویژگی‌های ظاهری، استایل، و کاریزما است./خبرآنلاین

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هند که اصلا قیافه ندارن 

با من از زیبایی ها حرف بزن ، از دکتری که با لبخند از در اتاق بیرون می‌آید ، از کسانی که هیچوقت هم دیگر را ترک نمی گویند ، از عشاقی که به هم باز می‌گردند ، از هواپیمایی که به سلامتی به مقصد میرسد ، از دو دوست زیر چتر یکسان ، از مرده ای که سرنوشتش تغییر میکند. با من از دروغ های زیبا حرف بزن 

هند اولیه؟؟ما امید شدم

جبار سینگ

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بعرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱