2777
2789
عنوان

این تاپیکا که میگن بچه هاتون و عروسی نیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 6005 بازدید | 283 پست

بعضی بی شعور ها هم هستند 

اول چرتکه میندازن ببینند طرف در چه حد هزینه کرده

اگر باب میل نبود مثل خیلیا که تو همین تاپیک عروسی های کم هزینه تر رو مسخره کردند ، دیگه احترام براشون معنی نداره

و میتونن بچه هاشونو ول کنند وسط انگار اومدن پیک نیک

علتش هم اینه دارن خیار و شیرینی دانمارکی کوفت میکنند حتما باید یه لگد هم بندازن که ضرر نکرده باشند

همون عروسی سطح پایین قراره مهم ترین خاطره یه نفر باشه 

حتی شوخیش هم قشنگ نیست 

خب اینم شد عروسی؟ شد جشن؟ هی مهمون تیکه بندازه هی عروس تیکه بندازه

نه عروسی اینه بچه ها بیان لای دست و پا 

والا غیبت تا جایی که میدونیم تو عروسی ها بوده 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

همه رو برق میگیره مارو چراغ نفتی. بچه ها توی عروسیه من مثل فرشته ها دورم میچرخیدن و مواظب بودن دامن ...

دقیقا اتفاقا منم هرجا رفتن ادم بزرگا از بچه هم بچه تر بودن دی جی میگفت کسی موقع رقص عروس داماد وسط نیاد تا اهنگ میذاشتن سریع کل بزرگا ریخت وسط

هیچگاه چشمانت را برای کسی مفهوم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن.

خب بچشو کی نگه داره؟مادری که مادر باشه بچشو جوری تربیت میکنه که تو مهمونی شعور اینو داشته باشه که از ...

مسئله تربیت من نیست بچه من ساعت هشت و نیم میخوابه کجا ببرم بچه رو اذیت کنم بهونه گیری میکنه ،بچه که ربات نیست دکمه بکن نکن داشته باشه ترجیح میدم خودم و تو موقعیتی قرار ندم که بچه رو مجبور کنم ساعت ها کاری که نمیخواد و بکنه 

میخوان بگن ما خیلی حالیمونه میبینی خدا وکلیلی من تو عمرم ندیدم کسی در مورد این موضوع حتی فکر کرده با ...

فط یکیو‌ میشناسم گفته بود بچه نیارین

میگن بزور صدنفر اومده‌بودن عروسیش کلی ضرر کرده بود

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه یه صلوات برا امام رضا بفرستین؟:) فتح و فتوح من تویی، یارِ قدیم و اولین..سعیدم💍

باور کنین من جای عروس و داماد باشم درک میکنم و ناراحت نمیشم البته که من خیلی وقت پیش عروسی گرفتم ولی ...

خب شما هوش EQ بالا دارید

برای مردم تصمیم نمیگیرین

قطعا بچه هاتونم با ادب و تربیتن ولی احترام میذارید...

درک تاپیک تونم برخی ها ندارند😄

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

هیچ وقت یه پدر و مادر باکلاس تو هر مراسم و جمعی بچه ها رو نمیبرن و دم دستی نمیکنن

قرار نیست بچه تو هر جمعی حضور داشته باشه. بعضی جمع ها مناسب بچه نیست. با روحیات بچه سازگار نیست

من از بچگی یادمه بعضی مراسمات پدر و مادرم رو با عنوان آقا و بانو دعوت میکردن و ما با مادربزرگم میموندیم

الان اینایی که تو تاپیک میگن وایی انگار عروسی ملکه هست و فلان بچه های ما چرا نیان مطمئنم یجا دعوت شد ...

من که قربونت برم بچه ندارم 

آخرین جشنی گه شرکت کردم برای برادرم بوده 

یعنی حتی دختر دایی و.. اینگونه نسبت ها رو هم نرفتم

اما خب یه زوج که بچه دارن کجا بذارنشون 

بی احترامی که بگن بچه نیارین 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

همون طور که عروس و داماد میتونن شرایط میزبانی را تعیین کنن، میهمان هم میتونه تصمیم بگیره بره یا نره. ...

سلام ببخشید. من چند وقته نی نی سایت نمیام 

قبلا اکثر تاپیک هاتون میخوندم اما الان پاک شدن همشون🥺

میخواستم بدونم به غیر از pdf نازگل خانوم جایی  دیگه هم میتونم اون تاپیک ها رو پیدا کنم 

خوشگل زندگی کن تا خدا بهت لبخند بزنه 💛 🌱 
دقیقا اصلا باید فرهنگ سازی بشه مراسم و جشن و.. هر چه بدون تجملات باشه و هزینه اش صرف امور خیریه بشه ...

و چقدر انرژی این کار درست به زندگیای خودمون برمیگرده.

ولی مشکل اینه فکر میکنن اروپاست که تهش ۲۰ نفر مهمون دعوت کنن.

متاسفانه این چیزایی که میگن همسو با عرف و جامعه و اداب و رسوم ماها نیست

یجورایی باعث اختلافم میشه

تنکس گاد. خانومیا بابت فاال پیغام ندهید و پست درج نکنید چون خیلی وقتها در شرایطش نیستم و شرمنده تان میشوم.فقط زمانیکه تاپیک میزنم میگیرم.ممنان🎀

مسئله تربیت من نیست بچه من ساعت هشت و نیم میخوابه کجا ببرم بچه رو اذیت کنم بهونه گیری میکنه ،بچه که ...

خب عزیزم شما که قانون خودت داری عروسیت هم گرفتی تموم شده خب این تاپیک زدن چیه هر کس خودش بهتر میدونه چیکار کنه بچه اش کجا ببره کجا نبره این طور تاپیک ها فقط باعث بحث و توهین میشه 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜