2777
2789

همه خیلی بهش احترام میزارن

قیافشم خیلی معمولی

همکارای مجرد همش سعی میکنن خودشونو بهش نزدیک کنن

تو کشور ما پزشکی خیلی پرستیژ بالایی داره

مثلا من نظرمو راجع به بیمار درست هم بگم دیده نمیشه حرفم،ولی اگه پزشک حتی به اشتباه توصیه کنه

بیمار بالافاصله اجراییش میکنه

یا اکثر دخترای مجرد درمونگاه به هر طریقی میخان باهاش ارتباط بگیرن، با اینکه شخصیتشو نمیشناسن از الان روش کراش زدن صرفا چون پزشکه

پزشک طرحیه حقوقش اونقدرا هم زیاد نیست که بگم بخاطر پولدار بودنشه

مطمئنم همین پسر اگه شغلش چیز دیگه ای باشه انقدر طرفدار نداره

دلتنگ آواز قو🦢

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تحصیلات خیلی مهمه خصوصا رشته های تاپ 

پول واقعا مهمه 

چهره و زیبایی هم مهمه 

در آخر شخصیت و اخلاق و خلاق بودن و زرنگ بودن و کاریزماتیک بودن و سیاست داشتن هم مهمه 

ولی اون سه تای بالایی برگ برنده هست 

همه جا همینه تو جامعه برای تحصیلکرده ها ارزش قائل هستند البته جامعه ارزش قائل نیست از جهت درامد و حقوق ولی مردم به چشم دیگه ای به کسایی که دکترا دارن یا پزشکن نگاه میکنند البته حقشون هست و باید هم همین باشه حالا نه تکریم و اکرام کنی ولی خب افراد نخبه برای کشورشون ارزشمندن و درستشم همینه

درسته اسیخوب بالاخره اونم پزشکه مطمئنا از آدمای غیر پزشک جامعه به لحاظ دانش و اطلاعات بالاتره طبیعیه ...

ولی تو حیطه ی خودمون که میتونم نظر بدم

در کل اینو فهمیدم اکثر مردم درگیر چیزای سطحی میشن

دلتنگ آواز قو🦢

یه نکته تلخی وجود داره

ایشون مرده! برای مردها تحصیلات و درآمد مهم تره

ولی برای زن ها تو این موارد فقط و فقط ظاهر و خوشگلی مهمه

یعنی دختر خوشگل بی سواد و بی اخلاق از دختر پزشک با قیافه معمولی یا کمتر از معمولی قطعا ارزشش بیشتره و همه بیشتر له له میزنن براش و دوست دارن باهاش وارد رابطه بشن