2777
2789

شوهرم چندتا داداش گنده داره ولی میگه پسر بزرگ منم باید هواشون رو داشته باشم.منو برداشت اورد با خانوادش تو یه ساختمون زندگی کنیم وقتی باباش مرد حالا هم خرج خونشون افتاده گردن ما مادرشم حسابی پرتوقعه شوهرمم سواری میده در این حد که انتظار داره وسیله های خونشو عوض کنیم حتی شده قسطی قبل مردن پدرشوهرمم که شوهرم براش وسیله هاشو عوض کرد هرچی برا ما میخرید برا اونم میخرید حتی سرویس نواب کدوم زن با چندتا پسر گنده سرویس کامل عروس داره که شوهرم برا ننش خریده اخه.سر این کارای ننش ما هیچی نداریم.شوهرمم گاهی شبا تا یک و دو شب خونه ننشه روزی چندبارم سر میزنه اگه قهر باشیم که کلا اونجاست منم شهر غریبم صبح تا شب خونه تنهام .هرماه هم تا شوهرم حقوق میگیره مادرشوهرم شوهرمو برمیداره سه تایی میرن خرید منم خونه تا دیروقت تنها میشینم یبار به من تعارف نمیزنن بگن بیا.

بعد من میرم خرید مادرشوهرم میگه چرا به من تعارف نمیزنی من که باهاتون نمیام حالا 

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خسته شدم شده هووی من واقعا 

با شوهرم دعوام شد گفتم سه تایی میرید من زیادی ام گفت مگه من و تو میریم ننم میاد گفتم مگه مامانت هوی منه که با من مقایسش میکنی!!!

دیگه باید شوهرمم باهاش تقسیم کنم انگار یه شب پیش اون بخوابه یه شب خونه ما

این ازدواج از اول اشتباه بود

از اول زندگیم اینجوری نبود پدرشوهرم مرد مادرشوهرم اویزون ما شد حالا کاش فقط شوهرم بود دلم نمیشوخت چندتا داداش گنده داره ولی اونا بیخیالن تازه مجردم هستن

برادرشوهرات زن بگیرن درست میشه

کیس پیدا کن

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
برادرشوهرات زن بگیرن درست میشهکیس پیدا کن

فکر نکنم اونا بیخیالن اونی که سواری میده شوهرمه اول به من گفت زندگی مستقل بعد ازدواج منو اورد بالاخونه باباش یکسال بزور جداشدیم سال بعد باباش مرد گفت مجبورم برگردم نیای جدامیشیم

فکر نکنم اونا بیخیالن اونی که سواری میده شوهرمه اول به من گفت زندگی مستقل بعد ازدواج منو اورد بالاخو ...

چرا درست میشه

منم ۷ سال زجر کشیدم

جاری دار ک شدم روابط درست شد

البته جاریم آدم نیست ولی روابط مادرشوهر رو تنظیم کرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)