2777
2789
عنوان

لطفا دعام کنید ی همسر خوب گیرم بیاد

113 بازدید | 18 پست

که سربلندم کنه جلو فامیل و تک تک کسایی که مسخرم کردن و بهم زخم زبون زدن 

دلم میخواد از همون نقطه ای که ضربه خوردم جون بگیرم

دو کاربر تو ی اکانت❣️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله عزیزم شماهم برامن دعا کن یه همسر خوبم نصیب من بشه من دعای نادعلی میخونم میگن حاجت میده شما هم بخون من خیلی دوست دارم ازدواج کنم با یه آدم خوب برم سر زندگیم ازاین الاخون والاخونی نجات پیدا کنم انشالله دوتامون امسال به آرزومون برسیم 

من یادمه ده سال پیش خیلی میترسیدم ازدواج نکنم 

من تنها آرزوم خوش قیافه و قد بلند بودنش بود یعنی این اولین نکته بود 

ی دعای سریع الاجابه خواندم صد بار  نوشته بود بخوانی حاجت روا میشی یکی دو سال بعدش حاجت گرفتم

انشالله به همسر خوب و مومن گیرت بیاد که خشبختت کنه حرف فامیل برات مهم نباشه چون زر مفت زیاد میزنن

بحث حرفا نیست به نقطه ای از خفت و خاری رسیدم واسه چیزی که خودم تو انتخابش هیچ دخالتی نداشتم

دو کاربر تو ی اکانت❣️
من یادمه ده سال پیش خیلی میترسیدم ازدواج نکنم من تنها آرزوم خوش قیافه و قد بلند بودنش بود یعنی این ا ...

سریع الاجابه یعنی سریع حاجتت بده . یکی دوسال بعد قسمتت بوده حتما عزیزم

دو کاربر تو ی اکانت❣️
بحث حرفا نیست به نقطه ای از خفت و خاری رسیدم واسه چیزی که خودم تو انتخابش هیچ دخالتی نداشتم

عزیزم خودت خار و کوچیک نشون نده و بذار بیفتن دنبالت بجای اینکه بهشون التماس کنی سعی کن دست نیافتنی باشی 

عزیزم خودت خار و کوچیک نشون نده و بذار بیفتن دنبالت بجای اینکه بهشون التماس کنی سعی کن دست نیافتنی ب ...

دست نیافتنی ام واسه پسرا اصلا نمیذارن آسون بیان سمتم 

اون مورد خوببی که می‌خوام پیدا نشده یعنی شده هااا🥲جور نمیسه

دو کاربر تو ی اکانت❣️

چن سالته

چرا سرکوفت میزنن

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم