پسر منم پنج سالشه یه بار دعواش کردم.. گفت میشه بری کتاب لطفا پدرومادرخوبی باشید رو بخونی؟ این کتاب رو دارم چند بار دستم دیده اسمشو بهش گفتم تو ذهنش مونده
دختر منم 4 سالش بود، ظهر بود خیلی خوابم میومد دوس داشتم بخوابم دخترم نمیخوابید غر میزدم سرش
یهو گفت میخواستی بچه نیاری هر چقد دلت میخواد بخوابی😕😂
بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍
پسر منم پنج سالشه یه بار دعواش کردم.. گفت میشه بری کتاب لطفا پدرومادرخوبی باشید رو بخونی؟ این کتاب ر ...
عالی بود 😂 😂
بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍
دختر منم 4 سالش بود، ظهر بود خیلی خوابم میومد دوس داشتم بخوابم دخترم نمیخوابید غر میزدم سرش یهو گفت ...
وای 😂😂😂😂
🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقهای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند، بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد. 🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش. 🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد
بچه ها فهمیده تر نشدن پرروتر شدن و پدر و مادرها نسبت به قبل بد شدن انگار اسمون سوراخ شده بچه افتاده پایین به خاطر همین بچه ها احترام گذاشتن بلد نیستن چون خودمون یادشون ندادیم البته سوتفاهم نشهمن خودم دوتا بچه دارم