2777
2789

وقتی میخوام کار بزرگی انجام بدم وقتی از همه جا درموندم وقتی کسی قلبم میشکنه بدی در حقم  میکنه همش میگم خدایا دیدی چی کارم کردن دیدی چی کشیدم یا برا کنکورم درمونده شدم یه تایمی همش میگفت یا ابلفضل تو شرمنده شدی منو رو سیاه و شرمنده نکن  ابروم نره تو فامیل کمک کن یا تا استرس میگیرم فورا راه حلی که میاد تو ذهنم ایته الکرسی هر اتفاقی برام میفته میگم عیب نداره خدا این کارو کرد که بدتر نشه خدا اینو سپر بلاهای بدتری قرار داد اخه خیلی جاها خدا بهم رحم کرده خیلی جاها من بد بودم مهربونی کرده خیلی جاها نجاتم داده ولی من دختر زیاد خوبی نیستم بازم خداهر سری میبخشتم من ناخون کاشتم مزه کاشتم حجابم ندارم ولی ته قلبم یکی هست عاشق حسین عاشق دختر حسین میترسم محجبه شم از واکنش اطرافیان 

خدا فقط خدای مذهبیا نیست خدای همس

ئه من کوردم له نه‌ته‌وه‌ی مردم روله‌ی کاوه‌ی اسنگرم❤️‍ من آنقد بزرگوار نبودم که از اهانت ها بگذرم ، اما سرانجام فراموش میکردم . و انکه گمان میبرد از اون بیزارم مبهوت میشد انگاه که میدید لبخند زنان به او سلام میکنم برحسب سرشتش عظمت روحم تحسینش را برمی انگیخت یا خفت منشم را خوار میشمرد غافل از اینکه علت رفتارم ساده تر از این حرف ها بود من حتی نامش را فراموش کرده بودم🙃        نه محبتشان قصریست نه نفرتشان قبری،نه لبخندشان تاجی،نه طعنه شان تبری، تو راه خویش برو بی نیاز از نگاه که تو پادشاهی حتی بی قصر و سپر .                                        بگذار دل اگر خواست مهر بفروشد یا خشم بریزد به هر رهگذری تو خود بشناس که ارزش تو نه به عشقِ ناپایدار است نه به نفرت عبوری🫠                                                 با کسیکه سعی میکنه تحقیرت کنه تا خودشو بالاببره بحث نکن اون خیلی وقته بی ارزشی خودشو فهمیده :) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اون قسمت محفل رو به نظرم ببین که دختره با وجود مخالفت خانواده اش حافظ قرآن و چادری شد. اگرم نتونستی از اول با حجاب خیلی سنگین شروع کنی، میتونی با مانتو و شال یا روسری پوشیده شروع کنی و اول ناخن ریموو کنی و آرایشتو حداقلی کنی یا اصلا آرایش خاصی نکنی و به آراستگی و تمیزی توجه کنی. اتفاقا خانومای بدون ناخن و آرایش آنچنانی، باکلاس تر هم به نظر میان. 

تاپیکت خیلی حال خوب کن بود و اینکه یه بار دیگه بهم نشون داد ایمان ربطی به حجاب نداره

تروخدا اگه واجب نبود  قسم  نمیدادم تاپیک اخرمو گزارش بزن

با من حرف بزن:    https://daigo.ir/secret/1991928777    جنگل‌باناله‌وحماسه‌بیگانست‌وزخم‌تبررابالعاب‌سبزخزه‌فرومیپوشاند⁵⁶

اگه حجابتو رعایت کنی و بتونی در برابر حرف و حدیث اطرافیان مقاومت کنی خیلی ارزشمنده با ارزش تر از اون ...

تروخدا اگه واجب نبود  قسم  نمیدادم تاپیک اخرمو گزارش بزن

با من حرف بزن:    https://daigo.ir/secret/1991928777    جنگل‌باناله‌وحماسه‌بیگانست‌وزخم‌تبررابالعاب‌سبزخزه‌فرومیپوشاند⁵⁶

خوشبحالت وصلیالتماس دعا کم‌کم کمش کناطرافیان زیاد متوجه نمیشنناخونا و مژه ها رو برداربعد کم کم حجاب ...

سعی کردم ولی نتونستم خجالت میکشم از خدا از اینکه دختر بدی بودم  و اون منو نجاتم میداد اون مثل مادر انگار دنبالم میدوید از بلا نجاتم بده و من هر بار گناه بدتری انجام دادم باز اون ازم مراقبت کرد باز نزاشت اتفاقی بیفته  از گناهام خجالت میکشم روم نمیشه دعا کنم دیگه 

اگه حجابتو رعایت کنی و بتونی در برابر حرف و حدیث اطرافیان مقاومت کنی خیلی ارزشمنده با ارزش تر از اون ...

نمیتونم قبلا سعی کردم تنها کاری که از دستم برمیاد دعاست برای مرده ها و خودم نمیتونم کار دیگه ای کنم 

تاپیکت خیلی حال خوب کن بود و اینکه یه بار دیگه بهم نشون داد ایمان ربطی به حجاب نداره

مطمعنم نداره اصلااا نداره من از اون بچه بسیجی ها هم بیشتر حسینو دوستش دارم اصلا تو قلبمه انگار ولی پیشش رو سیاهم خجالت میکشم دعا کنم پیشش