2777
2789

دستام داره می‌لرزه تمام وجودم از ناراحتی و غصه می‌لرزه از خودم بخاطر این چیزام متنفرم اما خب من فکر میکردم واقعا فراموش کردم تا وقتی که دیدم چقدر امشب عصبی شدم چقدر شکسته و ناراحت شدم از دست کسی که حتی نباید بهش فکر کنم واااای😭😭😭😭😭😭😭🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤یا حضرت زهرا بغلم کن مادر می‌دونم بدتر از من نیست میدونم‌ اما خاهشا بغلم کن یا حضرت زهرا مامان جان بغلم کن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭هم عذاب وجدان دارم هم عصبانی ام هم دلشکسته ام هم غمگین ترینم هنگم نمی‌دونم کجا برم چیکار کنم 😭😭😭😭😭💔💔💔حتی تنها نمیشم گریه منم بغلم کن یا فاطمه مادرم😭💔💔💔یه امشب رو مادرم باش یا حضرت زهرا جان حسینت😭😭😭😭😭😭

زیبای مغرور 🍓✨ـــــ دلتنگ امام حسین🖤 آه از دوریییی🥺ـــ دانشجو هستم و دنبال اهداف شغلی خیلی بزرگ💅✨مهم فقط بابای خودم و مامان عزیزم و شوهر عزیزمه که الان کنارم هستن با تمام وجود ❤️🤍✨خدایا شکرت 🌱خلیج فارس🩵

عزیزم مگه چیشده

میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مگه چیشده

قابل گفتن نیست آخه خواهر😭😭😭😭 برام دعا کن

زیبای مغرور 🍓✨ـــــ دلتنگ امام حسین🖤 آه از دوریییی🥺ـــ دانشجو هستم و دنبال اهداف شغلی خیلی بزرگ💅✨مهم فقط بابای خودم و مامان عزیزم و شوهر عزیزمه که الان کنارم هستن با تمام وجود ❤️🤍✨خدایا شکرت 🌱خلیج فارس🩵

چیشده عزیزم؟صحبت کن در موردش آروم بشی

قابل صحبت کردن نیست زن همسایمون بهم محل نداد حالم بد شد😭😭😭😭😭می‌دونم مسخرم می‌کنی اما خب نمیتونم درست توضیح بدم تاپیکم میترکه 😭😭😭😭

عاخ عزیزدلمممممن‌چیکار کنم حالت خوب شه؟کاش بودم بغلت میکردم مث یه خواهر هواتو میداشتمولی حالا برات ص ...

مرسی😭😭😭💔❤️

قابل گفتن نیست آخه خواهر😭😭😭😭 برام دعا کن

ان شاءالله درست میشه عزیزم هر چی خیره پیش بیاد🤲🏻

میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻

اگه گناه کردی توبه کن ...

اگه بهت ظلم شده صبوری کن ...

اگه دلت شکسته اینو بدون خدا توی قلب شکسته خونه داره...

خدا بزرگه آیه الکرسی بخون آروم میشی

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
قابل صحبت کردن نیست زن همسایمون بهم محل نداد حالم بد شد😭😭😭😭😭می‌دونم مسخرم می‌کنی اما خب نمیتونم ...

خب اینجوری میگید که من متوجه نمیشم چی بوده

ولی حتما انقدری مهم بوده که اینجوری بهم ریختی 

از خدا برات صبر میخوام عزیزم انشالله دلت آروم بگیره

نترس قایقِ من؛ موجی که غرق نکند بالاترمان می‌برد‌ :)

اگه گناه کردی توبه کن ...اگه بهت ظلم شده صبوری کن ...اگه دلت شکسته اینو بدون خدا توی قلب شکسته خونه ...

گناه کردم اما به هیچ وجه نمیتونم توبه کنم علاوه بر این دلمم بدجووور شکسته دارم دق میکنم عصبی شدممم😭😭😭💔💔همه ی اینا در مورد یه مشکله