2777
2789
عنوان

متن خیلی خوبیه

183 بازدید | 11 پست

#مادر_یعنی....

تا بوده نقش مادر را در سینمای ایران "نادره" و بعدها دخترش ثریا قاسمی بازی کرده! بماند که این روزها آنقدر قحط النساء آمده که اکبر عبدی عزیز این نقش را به خوبی ایفا میکند! اما نقش مادر در فیلم ها،شخصیتی همیشه نگران و مضطرب است. که اولین چیزی که از او به یاد می آورید مالیدن دست ها به همدیگر از شدت نگرانی است. متداولترین کلمه مورد استفاده او هم اینست: " دلواپسم..دل نگرونم". در مهمترین و حساس ترین لحظه های فیلم، مادر تمام بحثها را با یک جمله تمام میکند: "ای وای غذام سوخت"!

مادردر این قاب، کسی است که همیشه باید مراقب عاقش بود... ابری آماده باران گریه!

بنظر میرسد زن ایرانی از یک سنی به بعد تمام هویتش خلاصه میشود در "مادر بودن"! فرقی هم ندارد رژ قرمز زده و  تحصیل کرده است یا مذهبی و اهل دعا!  مادر ایرانی شب کنکور نباید بخوابد، موقع امتحان بچه هایش صلوات میفرستند و آیت الکرسی میخواند، سهمش از میوه ها، لکه دارهاست و معمولا سیر است!! راستش گفتنش راحت نیست اما در این بازی، هر دو طرف راضی اند، هم مادر، هم فرزند! مادر تمام هویت خودش را خلاصه میکند در فرزند و از آن طرف بهشت زیر پایش است... مادر در فرهنگ ایرانی مقدس است، برای همه و برای همیشه! اما "مادر "چقدر برای خودش زندگی میکند؟ انگار ما زنها راضی میشویم که این تقدس را بگیریم و بهای آن دادن زندگیمان با دل و جان است! راستش خیلی از ما زنها، برای تمام خلاءها و کمبودهایمان به فرزندمان پناه میبریم و تمام زندگیمان میشود فرزند! چون اگر مادر بودن را از خیلی هایمان بگیرند چیزی برایمان نمیماند. یکی از همکارانم از خانواده ای بسیار تحصیل کرده و سطح بالا بود. یادم هست همیشه با حسرت میگفت: مادر فلانی طلاهایش را برایش فروخته، مادر من اما هیچ وقت این کار را نمیکنه! مادر من ما را میگذارد و با پدرم سفرهای اروپایی میرود. یعنی تصور مادر خوب برای ما، کسی است که همیشه و تا هر سنی، خودش را خرج ما بکند! خودش را وقف ما بکند!!!

از طرفی اطرافمان کم نیستند مادرانی که یک دنیا اضطراب و نگرانی دارند و چه بسا دخالت مادر برای خیلی ها زندگیشان را به کامشان  تلخ کرده! من فکر میکنم ما،  در "مادر بودن" مان هم افراط و تفریط داریم. این همه ایثار و زندگی خود را وقف بچه کردن بدون شک، توقع می آورد و این بعدها همان بلای جان زندگیها  میشود.

یک "پدرِ تنها" طبیعی است که ازدواج کند! ولی "مادرِ تنها" باید زندگیش را وقف بچه هایش کند تا نشان دهد یک مادر خوب است، مثل مادر من! و چه بسا مادرانی که سال های ساااال بدون مرد زندگی کردند چون جامعه نمیپذیرد مادر به فکر خودش هم باشد...اما  از یک جایی به بعد اما باید این زنجیره را پاره کرد.  باید بدانیم فرزند ما به مادری توانا و قوی نیاز دارد، نه مادر نگران و وابسته! مادری که هم گام با فرزندش رشد میکند، خودخواه نیست!

مادر به عنوان یک انسان،  باید هویت داشته باشد و بداند اگر خودش باشد و به خودش و خواسته هایش اهمیت بدهد به معنای مادر بد بودن نیست!

#ماندانا_میلانی)https://t.me/joinchat/AAAAADvfqFF7ezSCpx2lKg

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من مشابه این متنو خونده بودم

ب هر کی اینجا میگم اولویت همسر و خود ادم میگه نه تو بچه نداری نمیدونی

نمیدونم چی بگم شایدم راست میگن😥

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

نادره کیه؟

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نادره کیه؟

حمیده خیر ابادی رو میگه

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.
اين:

اخی...

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

متن خوبیه

والا اونقدر تو مخ ما کردن زن با بچه دار شدن باید سرشو بذاره و بمیره دیگه، واقعا گاهی که برای بچه م حوصله کافی ندارم و میخوام کار مورد علاقه خودم رو انجام بدم به شددددددت عذاب وجدان میگیرم.

یا تو مهمونی که خسته میشم و بچه رو میدم به باباش، همه یه جوری برخورد میکنن که انگار گناه کبیره کردم خسته شدم!!!!

واقعا زن تو جامعه ما بلانسبت از یه حیوون خونگی هم ارزشش کمتره

دوست من اگه تحمل نظرات مخالف رو نداری، تاپیک نزن. دلیلی نداره همه باهات هم عقیده باشن. اگرم تاپیک زدی، نظر مخالف هم دیدی، لااقل توهین نکن. شعور داشته باش. مرسی.

درسته عزیزم. اولا به نظر من انجام وظایف مادری در حد معقول و متعارفش انجام وظیفه هستش نه از خود گذشتگی! کما اینکه خیلی از مادرها اینو مدام تو سر بچه هاشون می زنند و به آنها یاد آوری می کنند! به قول همکارم در ایام مرخصی زایمانم می گفت اگه به خاطر بچه ات تو خونه بشینی، انتظار تشکر نداشته باش، چند سال دیگه میگه وظیفت بود که درست هم هست.من مادرم را خیلی دوست دارم ولی این اخلاقش را که کارهای عادی را که برای من انجام داده، مدام یاد آوری می کنه، رومخمه! انگار من می خواستم به زور بعد از سه تا پسر به دنیا بیام که آرزوی دختر دارشدنشون بر آورده بشه!

والا مادرشوهر من بیوه شده تو سن پایین حالا داره حال همه رو میگیره خب تقدبرت بوده ما چیکاره ایم

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....