2777
2789

من یک ساله ازدواج کردم 

زندگی خیلی بدی داشتم خانواده اذیتم کردن 

دوران تحصیل بد و‌سخت وبدون جووونی کردن 

تا اینکه با شوهرم آشنا شدم تو بیمارستان همکار بودیم 

قبلا هم‌گفتم بابت اینکه من مامابودم و اون دکتر حتی مامانم میگفت از سرت زیاد 

خلاصه شوهرم گاهی میزنه تو سرم ولی خیلی خوبه و حالم پیشش خوبه 

اما مشکل اینکع من به خاطر فشار عصبی زیاد بیماری خودایمنی تضعیف ماهیچه و اعصاب گرفتم 

هیچیم راجع بهش نمیدونه و دارو‌میخورم خوبم فعلا 

دکتر گفته اگه فشار عصبی حماه عصبی داشته باشی تشدید میشه اگه حالت خوب باشه و‌دوره درمان بگذرونی کاملا خوب میشی 

این مدت خیلی تحت فشارم بازم از سمت والدینم 

وحمله عصبی داشتم‌ 

میترسم بیماریم پیشرفت کنه و مجبور شم به شوهرم بگم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابت اینی که عنوان کردین مخفی کردین جزء سطحی بیماری های اضطراب و عصبی هست مشکلی نداره جهت این موضوع هم بفهمه حتی نگفتین بهش بخواد بدون مهریه طلاق تون بده نمیتونه چون وجود اسباب بطلان عقد نکاح و اثبات این موضوع شامل طلاق بدون مهریه نمیشه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مهریه واینا واسم مهم نیست خودشو دوس دارم از کنارش بودن حالم خوبه

خب نگرانی تون الان واسه چیه ! بهش بگین من درگیر این بیماری هستم دیگه تصمیم با خودشون هست ،دوست داشتن ها با صداقت مهم هست نه مخفی کاری هاتون حق ایشون هست بدونن چون شوهرتون هست  ،فقط یک طرفه هم نباید باشه اینکه شما فقط دوسش داشته باشین هم  اشتباه هست ،اگ یک مرد یک خانم دوست داشته باشه بجای یک مریضی صدتا مریضی هم داشته باشه اون خانم میمونه 

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.