2777
2789

اول بگم باردار نیستم هورمون بارداری تو آزمایشم بود 

و احتمال دادم حامله باشم 

لینک اینترنتی جواب آزمایشم چند ساعت پیش دیدم 

الان اومدم سونو مشخص شد هیچی نیست 

ولی پریدم بغل شوهرم قبلش که شاید حامله باشم 

کلی خوشحالی کردیم 

ناهار پیتزا درست کردم 

نزاشت بخورم گقت فست فود خوب نیست سهدساعت سخنرانی از بچه زشت میشه تا تغذیه مناسب نیست و بهم سالاد داد بخورم با مرغ آب پز بی مزه 

بعد خواستم نوشابه بخورم نزاشت دوغم نزاشت حتی گفت مواد افزودنی داره 

الان خواستم میوه بخورم گفت نه کیوی نخور ترش اگه بچه دختر باشع واسش خوب نیست 

داشتم فکر میکردم دوران حاملگیم باید بندازمش بیرون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

زیبایی به ژن مربوطه نه خوراک

چرا از تاپیکی خوشتون نیومدنی بی فرهنگ میشید.فحاشی .دعوا. مسخره کردن فردی که مشکلش رو بازگو کرده.  نمک پاشیدن رو زخم دل کسی که درد و دل کرده.    از تاپیک خوشتون نیومد بک بزنیدو برید.و استارتر رو اذیت نکنید.کمک نمیکنی راهنمایی نمیکنی نکن اشکال نداره ولی طرفم اذیت نکن بی فرهنگ نشو

کلا بارداری باشه خودت از چیزی که واست بد باشه بدت میاد.منکه عاشق چیپس و پفک و غذا بیرونی بودم تو حاملگی میدیدمشون حالم بد میشد

خیلی بده مرد انقدر حساس باشه ولی!

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️