2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

موفقیت آمیزه عزیزم

(دوستان دیگه سوال نپرسن لطفا جواب نمیدم) 

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
باشه قلبم شکست😭💔

خدانکنه

اخه حس ششم من لجبازه بعضی وقتا هیچ صدایی تو ذهنم نمیاد! 

حالا سوالتو بپرس اگه حس کردم چیزیو بهت میگم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵
فقط من لطفا از دیشب دارم گریه میکنم

بپرس! 

بپرس!

درباره منو دوست پسرم خیلی همو دوست داریم واسه آشنایی هم اومدن فقط مونده خاستگاری و عقد هی مانع میاد خیلی دلم گرفته خیلی

از یطرفم بابام بهم فشار میاره میگه دوستت نداره هی یک ماه بعد دوماه بعد میکنه 

ولی ما همو واقعا میخاین فقط چون حمایت نداره و دست تنهاست یکم سختشه ولی همه تلاششون داره میکنه میترسم تا دوماه دیگه باز هیچی نشه 

چی میشه آخرش؟ ب هم می‌رسیم بنظرت

درباره منو دوست پسرم خیلی همو دوست داریم واسه آشنایی هم اومدن فقط مونده خاستگاری و عقد هی مانع میاد ...

متاسفانه حسم گفت پسره جا میزنه... 

واقعا امیدوارم اینطور نباشه و بهم برسید🥺

به هرحال هرچی شد اگه منو یادت بود بهم خبر بده باشه؟ 🥲