2777
2789
عنوان

تاریخ برای سزارین کدوم بهتره

161 بازدید | 20 پست

دکتر برای سزارین ۱۴ اردیبهشت بهم نوبت داد 

ولی گفت میتونی ۱۳ یا ۱۵ اردیبهشت هم باشه حالا گیج شدم نامه هم گرفتم برای ۱۴ اردیبهشت برام ۱۴ نوشت ک میشم ۳۸ هفته پنج روز اگر ۱۵ باشه ۳۸ هفته شش روز میشه 

۱۴ خوبه گلم انشالله به سلامتی 😍با شادی نی نی جونو بغل کنی تا یه عمر کنار هم به خوشی و صحت 💚🔋☘️

«💌خدایا شکرت❤️»¹⁴⁰³-¹²-¹⁶ بالاخره بعد ³ سال بی‌بی‌چکم مثبت+شد🌹خدایآ تو چقدر مهربونی،بهترین عیدیه عُمرمو ازت گرفتم خودت تا آخر مواظبش باش تا بیاد بغلم و بشه نور چشم من و باباییش🌹❤️»📮«¹⁴⁰⁴-¹-⁵صدای قلب کوچولو و مهربونتو شنیدم مادر الهی شکر برای اون ⁵ثانیه ،الهی قسمت منتظرآ🤲🏻🥲❤️»..نفسه مامان💙¹⁴⁰⁴-²-⁶ برای اولین بار دست و پای کوچولوتو ،صورت و بدنتو دیدم❤️حتی وقتی تکون میخوردی و تقلا میکردی دستاتو ببری بالا هم دیدم🥺❤️..¹⁴⁰⁴-²-¹⁰جیگرگوشه م امروز مامان بابا رو خیلی ترسوندی😢یادت باشه بند بند نفس های مامانی به وجود و شوق اومدن تو بنده تو قلبِ مامان و بابایی😔❤️🥲💋سعی کن و شجاع باش زیباترین معجزه ی خدام☘️..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان به فکر تغذیه ات باش روزهای آخرتندتند وزن میگیره 

حتما روزی خداقل یک تخو مرغ رابخور 

شیر فراوان 

موزبخور 

پرتقال بخور 

انشاءالله به سلامتی فارغ بشی 

بعد زایمانم گرمی نخور بچه زردی اگرداشت زیادنشه ترنجبین بخور

سه چهار روز قبل زایمان سرسینه تو کمی ماساژبده که روز زایمان زودتر شیربیادازش 

نبات باخودت ببربیمارستان

شورت توری یکبارمصرف ازداروخانه  بگیر برای روی بخیه هات نیفته عالیه اسمشو ازگوگل دربیار 

کمپوت گلابی هم ببر معمولا توبیمارستان گرونتره 

انشاءالله به سلامتی ودل خوش زایمان کنی

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان به فکر تغذیه ات باش روزهای آخرتندتند وزن میگیره حتما روزی خداقل یک تخو مرغ رابخور شیر فراوان مو ...

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ اردیبهشت متولد شده الان فوت  کرده  اما هیچکی ۱۴ اردیبهشت ب دنیا نیمده

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ ا ...

وا 

می دونی ادم توبارداری حساس میشه 

منم برای اسم خودم پیشنهاد ارمان رادادم بعدخودم گفتن نه یاد آرمان و غزاله افتادم و ....کنسل کردم 

الان که زاییدم میگم چه کاری بود 🤣

هرروز مطمينا افراد زیادی متولد و فوت شدند 

بسپار نوگلتو به خدا وتوکل کن به اون 

انشاءالله بیمه ی حضرت ابوالفضل باشه

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

۱۴۰۴/۲/۱۴قشنگه

می‌شینم به ی چیزایی فکر میکنم مثلا سه تا هنرمند خیلی قدیمی ۱۴ اردیبهشت فوت شدند یا آرشا اقدسی ک ۱۴ اردیبهشت متولد شده الان فوت کرده اما هیچکی ۱۴ اردیبهشت ب دنیا نیمده

وا می دونی ادم توبارداری حساس میشه منم برای اسم خودم پیشنهاد ارمان رادادم بعدخودم گفتن نه یاد آرمان ...

اگر بخوام برم تاریخ نامه ک داده رو عوض کنم مجبورم صبر کنم چهار روز دیگه برم پیش دکتر ک فرداش هم برم دکتر بیهوشی 

ولی اگر نخوام تاریخ عوض کنم امروز هم میشه رفت دکتر بیهوشی