2777
2789

همسرم بخاطر افسردگی بیمارستان بستری کردن

حالم خیلی بده نمیدونم چیکار کنم

یکی میگه باید ببرینش

یکی میگه چرا بردینش

یکی میگه خوب میشه میاد

یکی میگه یه کاری میکنن دوماهی یک بار کارش به بستری بکشه

اینقدر حالم بده دلم میخواد بمیرم دیگه راحت شم 

خیلی دلم براش تنگ شده خیلی زیاد نگرانشم...

اخه چاره ای هم نداشتیم بیماریش خیلی با سرعت پیش میرفت

در عرض 3 روز از یه ادم عادی به یکی رسید ک در طول روز اصلا تو حال خودش نبود

چیکار کنم 😭😭

بچم کمتر از دوماه دیگه دنیا میاد

خدا کمکش کنه کاش ی ختم قرآن براش بگیری چون باردار هم هستی خدا کمکت می‌کنه روزی یه جز با معنی بخون هد ...

راستش من مذهبی نیستم 

شوهرم بس قران میخوند و نماز و تو فکر خدا بود به این حال افتاد 

من فقط ازم بر میاد براش دعا کنم چیزی ک قبولش دارم دعا و در حد ایت الکرسی و ایناس

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

راستش من مذهبی نیستم شوهرم بس قران میخوند و نماز و تو فکر خدا بود به این حال افتاد من فقط ازم بر میا ...

اشکال نداره براش دعا کن هر شب دستتو بزار رو شکمت به نی نی ت هم بگو برا پدرش دعا کنه إن شاءالله خداوند درهای شادی و آرامش و برون باز می‌کنه 

اشکال نداره براش دعا کن هر شب دستتو بزار رو شکمت به نی نی ت هم بگو برا پدرش دعا کنه إن شاءالله خداون ...

میشه شما هم دعا کنی 

برای هر سه تامون

خیلی حال بدی دارم

نمیدونم چیکار کنم حس میکنم دنیا برام تموم سده

میشه شما هم دعا کنی برای هر سه تامونخیلی حال بدی دارمنمیدونم چیکار کنم حس میکنم دنیا برام تموم سده

حتما برات دعا میکنم عزیزم إن شاءالله درست میشه هم براتون صلوات میفرستم هم آیه کرسی میخونم 

حتما برات دعا میکنم عزیزم إن شاءالله درست میشه هم براتون صلوات میفرستم هم آیه کرسی میخونم

مرسی خدا خیر بهت بده

امیدوارم یکی مثل خودت مهربون سر راحت قرار بگیره

راستش من مذهبی نیستم شوهرم بس قران میخوند و نماز و تو فکر خدا بود به این حال افتاد من فقط ازم بر میا ...

دقیقا شوهر منم به خاطر همین چیزا این بلا به سرش اومد

الان چطوره شوهرتون؟ دارو مصرف میکنه؟ دیگه نزار زیاد وارد فاز مذهبی بشه

مانیا داشت شوهرت؟ 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
دقیقا شوهر منم به خاطر همین چیزا این بلا به سرش اومدالان چطوره شوهرتون؟ دارو مصرف میکنه؟ دیگه نزار ز ...

خداروشکر بعد بستری شدن حالش کاملا نرمال شد و از اون افکار بیرون اومد خودش میگه تا دو روز بعد بستری هم همون تفکرات داشته ولی الان خداروشکر خوبه از نظر ذهنی

اما بخاطرمصرف دارو ها از نظر جسمی شدیدا به مشکل خورده

خودشم دیگه ابن چند روزی خونه اومده سمتش نرفته

خداروشکر بعد بستری شدن حالش کاملا نرمال شد و از اون افکار بیرون اومد خودش میگه تا دو روز بعد بستری ه ...

انشالله به سلامتی باشه

ولی باید حواست بهش باشه. ممکنه باز بعد یه مدت خدای نکرده دچار مانیا بشه. خواب خوب و با کیفیت خیلی مهمه براشون

الان چه داروهایی مصرف میکنه؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
انشالله به سلامتی باشهولی باید حواست بهش باشه. ممکنه باز بعد یه مدت خدای نکرده دچار مانیا بشه. خواب ...

الان تازه دیروز داروهاش دکتر تغییر داد نمیدونم دقیق چیا بودن از ذهنم رفته

ولی درکل ک متاسفانه اره هرزمانی ممکنه فعال بشه