2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نمیدونم والا

تاپیک دیدی که علائم کم بشه ولی مثبت شده باشن من یکی دیدم

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
من یک سال و شش ماهه ازدواج کردم

چرا اینقدر زود اومدی برای آی وی اف پس هنوز خیلی کمه 

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
آره چندتایی خوندم الان بنظرت برای ما گرفته یا زوده؟من خوندم نوشته بودن روز ۸ به بعد لانه گزینی میکنن

نمیدونم بخدا آدم نگران میشه من دارم تو تاپیک ها دنبال بچه هایی که علامت داشتن بعد قطع شد به یکباره میخونم یکی مثبت یکی منفی نمدونم چی شده الان😓

بلاست زودتر لانه گزینی میکنه از روز دو تا نهایت ۵ روز 

کامپکت هم روز ۸ تا نهایت ۱۲ لانه گزینی میکنه 

دیه تنبلی تخمدان شدید داشتم دکتر گفت وقتتو تلف نکن

آها خیلی خوب کاری کردی منم دکتر گفت سنت کمه درمان دارویی گفتم نه آی وی اف

پس برای من هنوز نگرفته از روز ۸ به بعد

اره روز ۱۰ یا ۱۲ بزن

من انجام ندادم ولی فکر کنم ۷۰ اینا باشن سال ۱۴۰۳ که پرسیدم گفت ۴۰ تومن

انشالله مثبت بشی وبارداربشی. من این راه رارفتم سختا

دوتادختر دارم شاه نداره. ❤️دخترهای قشنگم خوشبخت بشید الهی😘

میشه منو راهنمایی کنید 

نمیدونم با کی حرف بزنم در مورد مشکلم

من ۲۱ اسنفد انتقال داشتم

۱۵ روز بعد بتا ۲۶

دو روز بعد ۵۶

ک ۱۰ روز بعد ۷۰ بود

سونو واژینال هم ساک دیده نشد 

دارو قطع کرد دکترم

پریود شدم دو روز بعدش