2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایشالا که همینطور باشه خیلی امروز استرس داشتم بخاطر ترشح

شما امروز روز چند انتقالی؟

من روز سومه انتقاله یک اردیبهشت انتقال دادم به امید خدا منم از روز اول تا امروز لکه بینی کم موقه میرم سرویس دارم نمدونم چیه😓سه تا جنین انتقال دادم دو تا بلاستوسیت یکی کامپکت دو روز قبلش پی آر پی کردم دکترم گفت بخاطر پی آر پی و موقه انتقال ممکنه ضرب خورده باشه دیواره واژن 🥺

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
شما امروز روز چند انتقالی؟من روز سومه انتقاله یک اردیبهشت انتقال دادم به امید خدا منم از روز اول تا ...

منم دقیقا یک اردیبهشت انتقال دادم ۳ تا جنین 

موقه انتقال خیلی درد داشتم

وقتی اومدم خونه اصلا ترشح نداشتم اما فرداش که میشه روز دوم انتقال ترشح قهوه ای مایل به سیاه دارم تا امروز که روز سوم انتقالمه 

خیلی نگرانم همش میگم نکنه جنین ها دفع شدن

منم دقیقا یک اردیبهشت انتقال دادم ۳ تا جنین موقه انتقال خیلی درد داشتموقتی اومدم خونه اصلا ترشح نداش ...

آره منم نگرانم عزیز دیگه توکل بخدا 

من لکه بینیم کمرنگه و وقتی دستمال میزنم میاد یکم امروز شیافمو از جلو گذاشتم بهتر شد فقط دراز بکش اصلا بلند نشو انشاالله جفتمون نی نی ها محکم چسبیدن

بیا اینجا از حاله هم خبر بگیریم من ۱۴ باید برم آز

عاشق شویدو عاشق بمانید ...زندگی نه کپی دارد نه تکراردیوانه وار بخندید..هنوز فصل دوم کتاب زندگی به بازار نیامده است ...♥️ @lLOVEYOU
آره منم نگرانم عزیز دیگه توکل بخدا من لکه بینیم کمرنگه و وقتی دستمال میزنم میاد یکم امروز شیافمو از ...

شما چند سالتونه؟

من قشنگ رو لباس زیرم میبینم لک رو دستمالم میکشم یکم میبینم 

شیاف از مقعد و واژینال میذارم بازم فرقی نداره 

شما در روز چندتا شیاف چندتا آمپول می‌زنید 

شما چند سالتونه؟من قشنگ رو لباس زیرم میبینم لک رو دستمالم میکشم یکم میبینم شیاف از مقعد و واژینال می ...

من ۲۴ سالمه

واژینال من شنیدم برای جلوگیری از سقط بهتره روی جعبه هم دیدی زده برای استعمال واژینال چون اثر دارو بهتره بازم دکترا میگن فرق نداره

من شیاف رو ۱۲ ساعتی میزارم دوتا هم آمپول دارم یکی پروژسترون یکی انوکسا

که خیلیا میگن بخاطر آمپول آنوکسا و آسپرین هم ممکنه باشه لکه بینی

شما چندسالتونه؟ کدوم شهرین؟ prp هم انجام دادین قبل انتقال ؟

من ۲۴ سالمهواژینال من شنیدم برای جلوگیری از سقط بهتره روی جعبه هم دیدی زده برای استعمال واژینال چون ...

من ۲۸ سالمه 

نه هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادم آمپول آنوکسا هم نمیزنم گفت لازم نی 

من تهرانم 

من ۲۸ سالمه نه هیچ کدوم از اینا رو انجام ندادم آمپول آنوکسا هم نمیزنم گفت لازم نی من تهرانم

آنوکسا میزنم چون خونم یکم غلیظه برای خونرسانی بهتر میزنم پس داروهات چیاس

من شیاف رو به صورت واژینال میزنم همش میریزه بیرون

عمقی بزار و به پهلو بخواب اصلا تکون نخور بعد از یه ساعت اومد بیرون عیب نداره 

همون شیاف روزی دوتا با آمپول روزی یکی

خوبه عزیز میگم لکه بینیت بهتر شد