2777
2789
عنوان

ازدواجم به شکست میرسه

158 بازدید | 9 پست

بچه ها ایشون خیلییی مورد پسند منه اخلاق و کاراش و چهرش ....

اما ما وضع مالیمون خیلی بهتره مثلا مثلا اونا کل ثروتشون ۱۰ ۱۵ میلیارده ما ۷ ۸ برابریم 

و اینکه من دانشجو پزشکیم ایشون فوق لیسانس برقه

مشاور امروز تنها با من صحبت کرد گفت بعدا همسر دوستات متخصص بودن ناراحت نشی و راضی نباشی از زندگیت 

خودم اینجور آدمی نیستم ولی ممکنه واقعا این موضوعات روم تاثیر بذاره در آینده؟حتی اگه آدم خیلی خوبی باشه؟

اره ب مشکل میخوری چون همین الان داری میگی ثروث ما فلان برابر اوناس انگار خودتو بالاتر میبینی و همین دیدگاهت زندگی رو ب فنا میده ولی خب هر کسی یه دیدگاه دارا خاهر من متخصص ولی بایه کارمند ازدو کرد الانم خداشکر راضیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اره ب مشکل میخوری چون همین الان داری میگی ثروث ما فلان برابر اوناس انگار خودتو بالاتر میبینی و همین ...

عزیزم من اصلا برام مهم نیست پدرم و مشاور هی بهم گفتن وگرنه اصلا برام مطرح نبود الانم نیست ...فقط میگن بعدا عشقت فروکش کنه میفهمی  

عزیزم من اصلا برام مهم نیست پدرم و مشاور هی بهم گفتن وگرنه اصلا برام مطرح نبود الانم نیست ...فقط میگ ...

برا چی فروکش کنه؟خاهرم ک میخواست ازدواج کنه اصلا همچین بحث های تو خوانواده نبود همین خونواده بعد ها روت اثر نزاره

که چقدر این تفاوت مهمه من میدونم که تا آخر عاشقش میمونم اما خیلی ته دلمو خالی میکنن

چه تفاوتی اینکه پول شما از اونا بیشتره پسره وضع مالیش بده؟اگه خیلی داغونه اره مهمه ولی اگه متوسطه وضع مالیش قاعدتا نباید چیزی رو تغییر بده مگه اینکه شما اهل خرج و بریز بپاش و اینا باشد سبک زندگیتون خیلی متفاوت باشه