2777
2789

من دنبال ادمین بودنم .

برای دانشجو بودنم کمک خرج بشه امسال میم دانشگاه 

هر اگهی تلگرام رفتم همش گفتن که 100 تومن پول بده استخدام بشی حس کردم که کلاهبرداریه

یکی از کاربر اقا امروز ادمین شده تاپیک زده دقیقا بهش گفتم که اگه میشه راهنما کنی چجوری شدی 

گفت که نمیگم 

خب چی مثلا الان؟

مگه من میخواستم جای تورو بگیرم اخه مرد و حسود

این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت

خب اونم پول داده یادگرفته

من یاد گرفتم 

باید کار پیدا کنی نمیدونم کدووم سایت باید پیدا کنم 

میرم همه جا اگهی میگن پول بده استخدامت کنم

این کاربر به کاربر پرنسس بابا انتقال یافت

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من که تو محل کارم به این نتیجه رسیدم، مردا هم حسودتر، هم پر حرف تر و خاله زنک تر از خانما هستند و همه ویژگی های منفی شون رو نسبت دادن به خانما

No joys on earth bring greater pleasure than a little  boy to love and treasure🥰
من یاد گرفتم باید کار پیدا کنی نمیدونم کدووم سایت باید پیدا کنم میرم همه جا اگهی میگن پول بده استخدا ...

غصه نخور دنیا جای ترسناکی شده .یه جورایی قانون جنگله داره اجرا میشه .تنها کمکی که میتونم بهت کنم از چت جی پی تی بپرس سایتهای فعال در زمینه ادمین پیج کجا ها میشه 

تایم دانشگاهت چجوریه

ادمینی پولش خیلی کمه در حد کمک خرج نیست

ب نظرم برو جایی نیمه وقت کار کن اگه خیلی ب پول نیاز داری

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀
من یاد گرفتم باید کار پیدا کنی نمیدونم کدووم سایت باید پیدا کنم میرم همه جا اگهی میگن پول بده استخدا ...

• سایت‌های کاریابی عمومی: سایت‌های کاریابی معتبر ایرانی مانند جابینجا، ایران تلنت، دیوار و شیپور را بررسی کنید و با کلمات کلیدی مرتبط مانند “ادمین پیج”، “مدیر شبکه‌های اجتماعی” یا “کارشناس سوشال مدیا” جستجو کنید.
  • گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی و اینستاگرامی: بسیاری از کسب‌وکارها از طریق گروه‌ها و کانال‌های تلگرامی و اینستاگرامی خود آگهی‌های استخدام منتشر می‌کنند. به دنبال گروه‌ها و کانال‌های مرتبط با بازاریابی دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی باشید.
  • وب‌سایت‌های تخصصی: برخی وب‌سایت‌ها به طور تخصصی در زمینه بازاریابی دیجیتال فعالیت می‌کنند و ممکن است فرصت‌های شغلی مرتبط با ادمین پیج در آنها پیدا شود.

همچنین، می‌توانید به طور مستقیم با آژانس‌های بازاریابی دیجیتال و شرکت‌هایی که در زمینه شبکه‌های اجتماعی فعال هستند تماس بگیرید و از آنها در مورد فرصت‌های شغلی موجود سوال کنید.

وب سایت تخصصی جایی 

متاسفانه، لیست دقیقی از وب‌سایت‌های تخصصی در این لحظه در دسترس ندارم، اما پیشنهاد می‌کنم موارد زیر را بررسی کنید و از طریق جستجو در گوگل وب‌سایت‌های تخصصی مرتبط با بازاریابی دیجیتال و شبکه‌های اجتماعی را پیدا کنید. در اینجا چند ایده برای جستجو در گوگل آورده‌ام:

• “وب‌سایت تخصصی بازاریابی دیجیتال ایران”
  • “مجله آنلاین بازاریابی شبکه‌های اجتماعی ایران”
  • “بلاگ تخصصی دیجیتال مارکتینگ”
  • “اخبار بازاریابی دیجیتال ایران”

با جستجو در اینترنت می‌توانید وب‌سایت‌ها و وبلاگ‌هایی را پیدا کنید که به طور تخصصی در این زمینه‌ها فعالیت می‌کنند و ممکن است فرصت‌های شغلی در آن‌ها وجود داشته باشد.

همچنین، به دنبال وب‌سایت‌هایی باشید که اخبار و مقالات مرتبط با صنعت بازاریابی

من که تو محل کارم به این نتیجه رسیدم، مردا هم حسودتر، هم پر حرف تر و خاله زنک تر از خانما هستند و هم ...

دقیقا درسته

من از سال ۱۴۰۰ اینجا عضوم متاسفانه تعلیق شدم😐پس نگید کاربر جدید 🔪😏 .. خدایا شکرت بابت هر چی که بهم دادی و مراقبت های که از من کردی ❤️❤️💓 اگه خدا بخواد میشه 🤍 با من از دین صحبت نکنید بلکه بگذارید دین را در کردار شما ببینم ❤__لئو تولستوی .  خدایا قربونت برم معجزه ای میخوام در حد خدا بودنت 🫀تا حالا آدمی دیدی که هم کیوت باشه . هم وحشی . هم لوس . هم داش طوری ؟ اون منم😻 من تو را پاره ای از خود نه بلکه تمام وجود خود یافتم چنان که اگر رنجی به تو رسد به من رسیده ❤️ با لبات فاتحه ای هر غمی رو میخونم من به آرامش وحشی چشات مدیونم💋❣️ خدا برام معجزه کن ی نی نی کوچولو بهم بده 👶 ی نی نی کوچولو که شبیه باباش مو فرفری باشه. سبزه و جذاب باشه.  چشماش و لباشم به من بره . اونوقت میشه ترکیب بهشتی 😁😻 و خدایا همه مریض ها رو شفا بده و خانواده ها مونو حفظ کن ❣️❣️❣️👨‍👩‍👧‍👧

برای ادمین شدن میتونی از دوره دیدوگرام موسسه نوین استفاده کنی هم خودشون آموزش میدن و هم معرفی به بازار کار دارن 

اگر هم خودت بلدی و آموزش لازم نداری میتونی از سایت‌های کاریابی استفاده کنی و بین آگهی ها بگردی و مورد مناسب خودت رو پیدا کنی 

سایت‌هایی مثل جاب ویژن . ای استخدام ‌ . ایران تلنت و ...