miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15650 عنوان کاربدی کردم آنقدر شکلات خوردم 🤣🤣 206 بازدید | 15 پست رفته بودم خونه شاگردم تدریس میکنم براش شکلات ریز ریز گذاشته بودم .کوچولو بودن شمردم ۷ تا خوردم 😐😐🤣🤣جلسه دیدم شکلات هارو برداشتن 🤣🤣🤣بیسکویت گذاشتن 🤣🤣🤣 خدایا شکرت بابت همه چیز💚 1404/02/02 | 09:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17652 اره مگه نخورده ای ۷ تا خونه مردم؟ قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
elnaz_poopak عضویت: 1402/04/14 تعداد پست: 8047 دیدن خرجت بالاس پشیمون شد بنده خدا🤣🤣یکم پرستیژ معلمی داشته باش دختر چخبرته😁
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48252 نه# ب شکلات 🤣🤣🤣 روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15650 اره مگه نخورده ای ۷ تا خونه مردم؟ 🤣🤣🤣🤣🤣کاغذ هاشو گذاشتم کیفم 🤣دو تا بیرون گذاشتم کاغذ 🤣 خدایا شکرت بابت همه چیز💚
تانیا73 عضویت: 1403/10/23 تعداد پست: 4477 فهمیدم کدوم شکلات ریزارو میگی. خوشمزه و نرمه ولی بیستا باید بخوری تا اندازه یه شکلات بشع خیلی ریزن . اونا ایتالیایی ان عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15650 فهمیدم کدوم شکلات ریزارو میگی. خوشمزه و نرمه ولی بیستا باید بخوری تا اندازه یه شکلات بشع خیلی ریزن . ... وای اره دقیقا خارجین تو عمرم شکلات به این خوشمزه کی نخوردم 🤣 خدایا شکرت بابت همه چیز💚
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 17652 🤣🤣🤣🤣🤣کاغذ هاشو گذاشتم کیفم 🤣دو تا بیرون گذاشتم کاغذ 🤣 خب شاید جهت تنوع ایندفعه بیسکوییت گذاشتن شایدم دوربین دارن تو خونه فک کن ببینن ک هی میخوری و میچپونی تو کیفت😂😂😂😂 قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
maybetomorrow_2003 عضویت: 1403/11/04 تعداد پست: 533 خب شاید جهت تنوع ایندفعه بیسکوییت گذاشتن شایدم دوربین دارن تو خونه فک کن ببینن ک هی میخوری و میچپونی ... 🤣🤣🤣🤣 🍓♥️
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 12475 وای اره دقیقا خارجین تو عمرم شکلات به این خوشمزه کی نخوردم 🤣 عکسشون بزار ببینم کدوما رو میگی مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15650 عکسشون بزار ببینم کدوما رو میگی اسمشون رو نمیدونم دقیق سرچکنم خدایا شکرت بابت همه چیز💚
miim مدیر استارتر عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 15650 عکسشون بزار ببینم کدوما رو میگی این اندازه کوچولو هست 🤣اما رنگ کاغذش اینطور نیست خدایا شکرت بابت همه چیز💚
araaaaaaaam عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 4778 نه دختر نوش جونت . خواستن تنوع بدن به نوع پذیرایی 😁😁 ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️