2777
2789

دیروز دم در دیده بودمارو 

چون خواستگارم و رسمی نیست پرسید کیه گفتم همکلاسیم داریم آشنا میشیم بعد ۲۰۰ بار میگه چقدر خوشگله ندزدنش پیش دوستات نبری 

بعد هی میگه دفعه بعد باهاتون میام بیرون !!گیر داده ها بعدم میگه از من بد نگی بپره!!!!یه جام تند حرف میزد میگفت شوهر پیدا کردم!!!واقعا میرم با مامانش صحبت میکنم جمعش کنن!از خودش تو این سن خجالتم نمیکشه !

باهاش رفت و آمد نکن

ارتباطاتت قطع کن 

همین 

نمیخوادم به کسی بگی یا کاری بکنی

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهاش رفت و آمد نکنارتباطاتت قطع کن همین نمیخوادم به کسی بگی یا کاری بکنی

عزیزم همش میاد دم خونمون میاد تو راه پله ها وقتی دارم میرم بیرون گفت آماده میشم هروقت اومد منم میام دنبالت!

اصلا چرا باید با همسایه و مستاجر رفت و آمد داشت 

قطع ارتباط کن 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

عزیزم همش میاد دم خونمون میاد تو راه پله ها وقتی دارم میرم بیرون گفت آماده میشم هروقت اومد منم میام ...

چه پرو بگو بیخود 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
عزیزم همش میاد دم خونمون میاد تو راه پله ها وقتی دارم میرم بیرون گفت آماده میشم هروقت اومد منم میام ...

رو دروایسی داری باهاش مگه؟ با یه به تو چه و نمیخوام بیای و 

میخوای بیای چیکار و چشم غزه بشونش سر جاش واههه

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»