2777
2789

شوهری که پدرش فوت شده نزدیک خانوادش زندگی میکنه و خرج خانوادشو کامل میده اونا هم پر توقع ان البته با اینکه چندتا داداش گنده داره باز شوهر خرج خانوادشو میده.میگه هم معلوم نیست کی مستاقل بشه تازه این مرد با این شرایط بچه هم میخواد

هیچی هم از خودش نداره جز یه ماشین معمولی

اقایون باردار سایت👰🏻‍♂️🫃🏻 توی تاپیک من نظر ندن🙄

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قراره کنار اونا در اینده زندگی کنه؟ 

اگر خرج اونا رو بده از زندگی من میزنه؟ یا نه من رو ساپورت مالی میکنه ! 

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

خب بستگی داره 

الان ازدواج کردی شما و خواستگار نیست که راحت بگم ردش کن

طلاق کار ساده ای هم نیست 

فعلا بچه که اصلاااا نیار 

ولی واسه طلاق هم عجله نکن 

بستگی داره به خانوادت شرایطت و اینکه بعد طلاق چیا و تجربه میکنی

و اینکه این مرد واقعا ارزش صبر داره یا نه

شما به مشاوره نیاز داری 

دروغ میگه هیچ وقت مستقل نمیشه و همیشه خرج و کارای اونا با شوهرت 

تو که ی قدم از من جلوتری من پدر شوهرم زندست و همه کارها و خرج های اضافی که کم میارن با شوهر منه 

هیچ وقتم توقعشون کمتر نشد با وجود اومدن بچه 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤
اطلاعات كمي هست..خرج اونارو ميده توي خرج خودش ميمونه؟ادمي ك خرج يك خانواده ميكنه منبع درامد بالايي د ...

توی خرج خودش نمیمونه کلا هرچی درمیاره خرج دوتا خانواده میشه پس انداز نمیشه.

من از اول قبول نکردم همه چی عادی بود تا پدرش مرد گفت باید تو یه ساختمون زندگی کنیم اگه با این شرایط نمیتونس جدامیشیم

منظورم خونه ی دور از خانواده ی شوهر 

دروغ میگه هیچ وقت مستقل نمیشه و همیشه خرج و کارای اونا با شوهرت تو که ی قدم از من جلوتری من پدر شوهر ...

تو یه ساختمونی؟

اگه نیستی که خیلی بهتره 

از ما کم هم نمیارن ولی همه چیو از شوهرم میخوان حتی انتظار عوض کردن وسیله خونشون رو دارن

قراره کنار اونا در اینده زندگی کنه؟ اگر خرج اونا رو بده از زندگی من میزنه؟ یا نه من رو ساپورت مالی م ...

مشخص نیست احتمالا همین باشه 

نه از همسرشم نمیزنه ولی دسگه پش اندازی نداره که بخواد مثلا خونه و ماشینی بخره

تو یه ساختمونی؟اگه نیستی که خیلی بهتره از ما کم هم نمیارن ولی همه چیو از شوهرم میخوان حتی انتظار عوض ...

نه تو ی ساختمان نیستیم ولی به پس انداز نمیرسیم دقیقا میفهمم چی میگی هی میگن اینو بخر و اونو بخر پولشو میدیم خر گیر آوردن میدونن شوهر من پولشو نمیگیره کل کارای درست کردن کولر  و بخاری و هز کوفت دیگه هم با شوهر منه ی پاش اینجا ی پاش اونجا 

خدا نگذره از این خانواده ها که نمیزارن بقیه زندگی کنن 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید....                                            🤦با وعده های دروغین فریبمان ندهید و امیدوارمان نکنید 🤦خسته ایم خسته 🥱😤