2777
2789
عنوان

یه عادت خیلی مزخرف دارم که

397 بازدید | 42 پست

کلا مردا خیلی بهم استرس میدن یعنی هر بار که با یک مرد یا یه پسر مثلا همسن خودم رو به رو میشم بخصوص اگه طرف یه جوری رفتار کنه انگار میخواد مخمو بزنه و بیاد صمیمی شه اذیت میشم مظطرب میشم 

و نشخوار فکری میگیرم مثلا یه چیزی تو مغزم مدام اذیتم می‌کنه و فکر و خیالای مزخرف میاد تو ذهنم حتی کابوس هم میبینم(کابوسای آزار جنسی تجاوز و...) در مورد مثلا همکارم (جنس مذکر) یا حتی دوست مذکر هم داشتم اینجوری بودم واسه همین اصلا دوست مذکر هم ندارم

واقعا من چمه؟

سر همین قضیه ست کلا اصلا دلم نمی‌خواد تو محیطی کار کنم که مرد توش باشه ولی همیشه به خاطر بی پولی مجبور میشم😑

می‌دونم حس ندارم ولی مخم مشکل داره اذیتم می‌کنه همش فکر و خیالای بیخود دارم😭

الان این همکار جدیدم از خودم کوچیک تره بعد واقعا از لحاظ ظاهری بد نیست خوبه ولی بهش حسی ندارم مثلا باهاش که حرف میزنم اصلا واسم مهم نیست مشکلی ندارم ولی میام خونه فکر های مزخرف شروع میشه...

(ببینید واقعا حس ندارم چون چند بار این حالت ها واسم پیش اومده خودم می‌دونم بیشتر نشخوار فکریه از رو استرسه)

کسی مثل من اینجوری هست؟لطفا قضاوتم نکنید اذیتم 

همش استرس دارم نکنه این مثلا بهم دست بزنه،بیاد مخمو بزنه،بیاد دست درازی کنه و...

الان تپش قلب گرفتم یه جوری ام

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یه روان شناس برو 

باهات صحبت میکنه بهتر میشی

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

یه روان شناس برو باهات صحبت میکنه بهتر میشی

وای نمی‌دونم 

من دکتر روانپزشک رفتم روانپزشکم مرده یکم باهام گرمه بعضی وقتا حین مثلا معاینه هم یه جوری دست میزنه سر این حتی میترسم برم پیش اونم مثلا نزدیکم میشه حالم خیلی بد میشه 

چیکار میکنی؟دارم دیگه رد میدم واقعا

هیچی گاهی وقتا از استرس گریه م میگیره

من زیاد رو دوست پسرم حساس هستم ۹۰ درصد استرس هام بخاطر اونه مصلا بعضی وقتا پیام میده اسممو صدا میزنه دیگه از استرس و اظطراب میمیرم😭😭💔

وای نمی‌دونم من دکتر روانپزشک رفتم روانپزشکم مرده یکم باهام گرمه بعضی وقتا حین مثلا معاینه هم یه جور ...

برو پیش یه زن خوب 

اگه حس بهتری میگیری

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

اینو به خودت بگو ک کسی حق نداره بدون اجازه به من دست بزنه مطمعن باش ، کلا بجای اون حرفای اذیت کننده حرفای مثبت رو از درون جایگزین کن 

و اینکه استرس و اضطراب رو هم از خودت دور کن و ریلکس و مقتدر باش❤️

باسلام دوستان علیرضا نیکنام هستم کار قطع کردنی داشتید با رفیقم مشتبا تماس بگیرید.(خدایاشکرت)

ممکنه ریشه تو کودکی ت داشته باشه مثلا یه اتفاق بد تو بچگی برات افتاده باشه که تو ذهنت مونده باشه با ...

اره تقریبا یه همچین چیزی داشتم 

ول کنم نیست اون اتفاق مزخرف خدایا 

تا وقتی اینطوری بترسی و اینطوری فکرای بد کنی باور کن یه هوام جذب میکنی یه اتفاقی ام میوفته ها 

بابا ریلکس کن 

حداقل پسرای امروزی خیلی بهتر شدن جنبه دارن اکثرا 

دیگه واقعا جنس مخالف گرگ و غول و این چیزا نیس که هرچند ادم بیمار همه جا پیدا میشه 

اینو به خودت بگو ک کسی حق نداره بدون اجازه به من دست بزنه مطمعن باش ، کلا بجای اون حرفای اذیت کننده ...

کسی دست نزده دست بزنن من اصلا اون کارو ول میکنم چون پیش اومده واسم طرف همین که دست زده دیگه نرفتم 

ولی دست خودم نیست همش فکرای بیخود دارم 

همش یه چیزی تو ذهنم میاد اذیتم می‌کنه