2777
2789
عنوان

عمل لوزه بزرگسالان کمک لطفا

63 بازدید | 12 پست

سلام دو روزه عمل لوزه کردم ۲۵ سالمه روز اول درد نداشتم الان خیلی درد دارم گرسنمه شدید لطفا از تجربیاتتون بگین اب دهنمم نمیتونم قورت بدم چیکارکنم تاکی اینجوریم😭

من ۳۱ سالگی عمل کردم و ۳ روزه دردش خوب شد اما یک هفته کامل برطرف شد 

بستنی ابکی سرد شده فقط وانیلی 

ابمیوه شیرین مثل هلو و سیب خنک باشه 

سعی کنید اب دهن رو قورت ندین بریزین بیرون لزج هست حاصل جوش خوردن بخیه هاست 

کم کم حرف زدن رو شروع کنید اصلا فشار نیارین 

هر چی بیشتر بخوری زودتر خوب میشی کلا 

من ۳۱ سالگی عمل کردم و ۳ روزه دردش خوب شد اما یک هفته کامل برطرف شد بستنی ابکی سرد شده فقط وانیلی اب ...

منم همین مشکلاتو دارم س روزه هیچی نخوردم ضعف شدیدی دارم فقط بستنی میخورم از کی میتونم سوپ میکس شده بخورم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلاتو دارم س روزه هیچی نخوردم ضعف شدیدی دارم فقط بستنی میخورم از کی میتونم سوپ میکس شده ب ...

اشتباه میکنی دوست من باید تا روز سوم دیگه حرف بزنی 

بستگی به شکمو بودن داره من برنج دمپخت رو با ماست قورت میدادم اخه طاقت این همه گشنگی نداشتم 

یه درد کوچولو بابت رد شدن از لوزه ها ارزش نداره گشنه بمونم 

اشتباه میکنی دوست من باید تا روز سوم دیگه حرف بزنی بستگی به شکمو بودن داره من برنج دمپخت رو با ماست ...

منم تحمل گشنگی ندارم وگرنه تحمل دردم بالاس اما دیشب توبیمارستان یکی سوپ خورد خونریزی کرد باز بردنش اتاق عمل چشمم ترسیده گفتم شایددبتونم از فردا سوپ میکس بخورم اصلا نمیتونم گشنگیو تحمل کنم

منم تحمل گشنگی ندارم وگرنه تحمل دردم بالاس اما دیشب توبیمارستان یکی سوپ خورد خونریزی کرد باز بردنش ا ...

نه دیگه تا حالا حد زیادی از زخم ها ترمیم شده 

منم شب اول دوستان ناباب برای شوخی اب زرشک بهم دادن تا صبح خونریزی کردم 

واقعا نمی دونستم ابمیوه حتی کمی ترش باشه نباید بخورم 

فعلا مصرف مایعات داغ و غذای داغ رو باید فاکتور بگیریبرای روزهای بعد بیسکویت و چای خنک تلیت کن سوپ با ...

مرسی عزیزم ن نمیخورم این چیزارو کلا فقط دارم میمیرم از گشنگی بسکه بستنی خوردم ضعف گرفتم رو ب غش کردنم کلا ادم شکموییم درد لوزه ی طرف درد اون نخوردن ی طرف

مرسی عزیزم ن نمیخورم این چیزارو کلا فقط دارم میمیرم از گشنگی بسکه بستنی خوردم ضعف گرفتم رو ب غش کردن ...

از تلید بیسکویت و شیر شروع کن خوشت میاد احتمالا 

سوپ سرد و له شده با دستگاه 

کم کم برنج و ماست هم قورت بده 

انشالله خبر سلامتی 🌹

از تلید بیسکویت و شیر شروع کن خوشت میاد احتمالا سوپ سرد و له شده با دستگاه کم کم برنج و ماست هم قورت ...

مرسی حتما بیشتر دلم میخواد سوپ بخورم اهل بیسکویت و این چیزای شیرین نیستم

مرسی حتما بیشتر دلم میخواد سوپ بخورم اهل بیسکویت و این چیزای شیرین نیستم

امتحانش کن پس 

هر چقدر زمان بشه مهم نیست لااقل دو سه قاشق خوردی 

من زمانی بیماریم تمام شد که بین درد و غذا انتخابمو کردم و زود تمام شد 

اولش ترس و درد داره فقط قورت بده بره