2777
2789

خونه مامان و بابای من ویلاییه 

و محلشون جای خوبیه و خونه های تو‌اون کوچه هم‌ویلایین 

همسایه بغلشیون خونه اشون تقریبا خونه باغ 

کردتش کافه واسه پسراش که بیکار بودن 

از صبح ساعت هشت صبح تا دوازده شب موزیک میزارن با صدای بلند طوریکه پنجره های خونه بابام اینا میلرزه 

بابام با بقیه همسایه شکایت کردن حالا اومده میگه هیچ گوهی نمیتونین بخورین صداشم بیشتر کرده 

مادر وپدرن هردو تو‌خونه اند و زمین گیر 

واقعا خیلی بد محیط امن آدمای پیر بهم میزنن 

اینجا کسی ترکی بلده؟ بگبد کار دارمممم

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خوب همسایه ها استشهاد جمع کنن دو روزه اماکن میاد پلمپ میکنه ک

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

اینجا کسی ترکی بلده؟ بگبد کار دارمممم

بله

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

باید شکایت کنین! کافه کرده که کرده 

شما بخاطر کافه بودنش شکایت نمیکنین که 

بحث بحثِ سروصداس ، اهنگ میخوان چیکار دیگه قهوه اشونو بدن پولشونو بگیرن

یادبگیریم برای هر چیزی تاپیک نزنیم