2777
2789

دلم که میگرفت باهاش حرف میزدم 

بغلم میکرد نوازش میکرد اروم میشدم به خرفام گوش میداد وحمله عصبی بهم دست میداد حتی حالم خوب میشد 

الان ولی دیگه نمیتونم چون هرچی بهش بگم درد دل کنم راجع به اتفاقای خانوادم یا مریضیم میزنه تو سرم 

قلبم مشکل داشته ولی خوب شده اونروز میگه وای بچه امون‌مثل تو‌نشه با استرس باید همه اش مراقبش بود 

یا مثلا راجع به بابا و‌مامانم بهش گفتم که شهریه دانشگاهم ندادن و چه قدر زجر کشیدم تو‌بی پولی 

الان دعوامون میشه میزنه تو سرم 

الان حالم بد دلم میخواد برم بغلش با باهاش حرف بزنم 

حمله عصبی بهم دست داده ولی میدونم اونم امن نیست و من تنهایم تو این زندگی 

این رو یه روانشناس گفتن که هیچوقت اسرار خونوادتون رو تو حال خوشیاتون به همسرتون نگین

مثلا آبجیم با داداشم قهره

مامان و بابام دعوا کردن 

مجردی پول نمیدادن بهم و....

چون بعدا همینا رو پتک میکنه میکوبه سرت

از این به بعد هیچی نگو

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم واقعا به این نتیجه رسیدم هییییچ درد و دلی نمیشه با شوهرم کنم،فقط باید کم و کمتر باهاش حرف بزنم تا در امان باشم

بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

یاد اهنگ پیشرو افتادم میگه تو تنهاییم دارم دوتا چهار دیواری زندگیمم شده مثل فیلم های چارلی چاپین ( همونقدر سیاه سفید)

اگه کسی چاقیتون رو مسخره کرد،اونم‌بخورید🫡😶‍🌫️ #مبارزه‌با‌چای‌شیرین‌های‌نی‌نی‌سایت

منم امن نیستم تو زندگیم... به خاطر خانواده همسرم دچار نشخوار فکری شدم دوسال اول زندگی به خاطر همسرم سکوت میکردم میگفتم بذار زندگیمون بهم نخوره

اونقدر سکوت کردم سکوت کردم سکوت کردم وقتی دیگه ظرفیتم تموم شد و سکوتم رو شکستم شدم آدم بده...

الان نشخوار فکری دارم هر بار میخوام در موردش حرف بزنم میگه چقدر کینه ای هستی خانواده من فقط 3 سال اذیتت کردن الان که باهات خوبن... این حرفش اونقدر منو آزار میده که بهم حمله عصبی دست می ده... نمیتونم بهش بفهونم اون 3 سال باید چرا اتفاق می افتاد؟ به کدوم گناه؟ 

اتفاقا افتاده چرا باید خانواده ات الان رو سر من باشن؟

چون این موضوع رو نمی فهمه منم کنارش امن نیستم... آدمی که 3 سال زنش رو به مادر عقده ایش بفروشه تضمینی نداره بعدها دوباره نفروشه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

بهش با زبون نرم بگو من با تو درد و دل کردم این رسمش نیست که به سرم بزنی حرفامو و یدونه به دردام اضافه کنی و بیشتر بابت اذیتایی که کشیدم درد بکشم 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
متاسفانه این اشتباه رو خیلیا مرتکب میشن پشت خانواده شون پیش شوهر بدگویی میکنن و این تف سربالاست

بدگویی ک نمیگه تو همه خانواده ها بعصی وقتا اتفاقی بینشون پیش میاد اونم با دردل کردن باشوهرش اروم شده بند خدا