2777
2789
عنوان

شوهرم دو هفته پیش

141 بازدید | 12 پست

یه زمین خرید 200 متره حالا دیروز یکی با همون قیمت یه زمین 120 متری گذاشته برا فروش ولی منطقه اش یه کم بهتره  (تفاوت محله ها زیاد نیست یه کوچولو دومی محله بهتره)الان حالم بده میگم کاش صبر میکردیم اینو میخریدیم شوهرم متراژ براش مهم بود و پشیمون نیست ولی من لوکیشن برام مهم بود 

اخه میگی محله اش یه کم بهتره ولی تفاوت متراژش خیلیههههههههه

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خرید ملک ضعیف تو منطقه قوی✅

خرید ملک قوی تو منطقه ضعیف❌️

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

واقعا راست میگی ؟ گیر ندم یعنی؟ جرات نمیکنم به شوهرم بگم بفروشش

نه بابا ول کن بنظرم اینی که خریدید بهتر و عاقلانه تره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

نه بابا ول کن بنظرم اینی که خریدید بهتر و عاقلانه تره

شوهرم میگه اون متراژش کمه 

می‌دونی محله ها تقریبا یکیه ولی ما ما از خیابان اصلی یه کم دورتره اون نزدیکتره