2777
2789
عنوان

کاش هیچوقت نمیرفتم دانشگاه

517 بازدید | 36 پست

من ترم اولم و ی هفته شده که میرم دانشگاه 

به اصرار مامانم رفتم و یکی از دوستام بهم گفت برو و اینا منم رفتم ثبت نام کردم 

از بین کل بچه های کلاس ی اکیپ ۵ نفره تشکیل دادیم 

اولین کلاسی که رفتم مبانی و فلسفه بود 

تو اون کلاس با بغل دستیم مونا و دوستش یگانه آشنا شدم 

همه چیز اوکی بود تا اینکه فردا شد موقع کلاس های عملی شد 

حدیث و معصومه به جمع ما اضافه شدن و رفتیم تو سالن آمادگی جسمانی و باهاشون گپ زدیم 

مشغول حرف زدن و غیبت کردن بودیم و داشتن گروه های دانشجویی رو به هم نشون میدادن 

من تو همین بین از ی پسر تقریبا خوشم اومد و رفتم پی ویش (حالا موضوع این نیست بماند) 

همه چیز خوب بود با حدیث و معصومه رفتیم سلف و غذا خوردیم اما رفته رفته کارای حدیث عجیب شد و انگار با من به مشکل خورد اونم بدون اینکه هیچ بدی در حقش بکنم 

حتی یبار هم بهم گفت تو نباید میومدی این رشته و این رشته به درد تو نمیخوره 

ی روز دیدم پروف های حدیث برام نمیاد اما بلاک نیستم و بعد یهو دیدم چت دو طرف پاک شد و دوباره رفتم دیدم بلاکم کرده!! 

ازش پرسیدم گفت یکی تو اکلنتمه و هک شدم و هر چی بیشتر سوال کردم گفت انقدر سوال پیچم نکن حالم خوب نیست 

حدیث همیشه خودشو میچسبونه به یگانه و مواقعی که من بین خودشو یگانه باشم به من میگه برو اونور یگانه بیاد کنارم بشینه 

منم تعجب می‌کنم از کاراش 

یبار سرکاری اندیشه اسلامی هم همین کارو کرد اما یگانه نشست کنار من و حدیث حتی ی کلمه هم باهام حرف نزد 

یبار سر کلاس دو و میدانی قرار بود گروه های چهار نفره باشیم 

من بودم و یگانه و مونا و حدیث 

معصومه رفته بود ی گروه دیگه و حدیث داد زد گفت معصومه بیا اینجا چرا رفتی با اونا بعدم ی نگاه بهم انداخت و زیر لبی به یگانه ی چیزی گفت 

من گفتم خب بچه ها پس من چی حالا من چکار کنم منم مجبور شدم برم با ی گروه سه نفره (من هیچوقت این روز رو یادم نمیره که خیلی بدم اومد بهم برخورد) 

دیروزم همین پسر که رفتم پی ویش رو تو سالن دانشگاه بود و یگانه بهم گفت فلانی پشت دیواره من متوجه نشدم اما یگانه بهش نگاه میکرد و من ی ریز نگاه انداختم به پسره 

یهو یگانه بهم گفت برو کلاس ما الان میاییم 

رفتن یساعت بعد اومدن گفتم کجا بودید گفت رفتم دستشویی بعدم رفتم بوفه (با مونا و معصومه) 

دیشب رفتم پی وی معصومه دیدم چت دو طرفو پاک کرده و پروفش برام نمیاد ولی بلاک نبودم 

پروف یگانه هم برام نمیاد

و اینم بگم که حدیث از اون دختراس که سلیطه هست و وسط خیابون فحش و فحش کشی میکنه و حتی کتک کاری هم میکنه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بی خیال...درستو بخوون

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

دانشگاه، مدرسه نیست! 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

عزیزم خودتو درگیر نکن مهم نیست با منم اینجوری بودن چون حسودیشون میشه ب ما خودتو بزن به اون راه اصلا انگار نفهمیدی کاراشونو کم کم راهتو جدا کن ازشون

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار

ای بابا عزیزم از همین ترم اول سعی کن خودت رو درگیر حاشیه نکنی درس بخون و ذهنت رو از این اراجیف پاک کن اینا فقط انرژی منفی بهت میده آخر ترن هم مشروط میشی از هیچ پسری هم خوشت نیاد چون بعد از اتمام دانشگاه میفهمی هیج کدومشون هیچ گوهی نبودن

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

من بودم اونقد خودمو بالا میگرفتم کبیان التماس ول کن بابا چ اهمیتی دارن اتفاقا این مواقع باید نشون بدی محتاجشون نیسی

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦

بعد یه دوسته عزیزیی تو نی نی سایت میگف تا نری دانشگاه آدم حساب نمیشی

بفرما اینم دانشگاه و دانشجو ها

فک میکنم شمام مث کاربر دیشبیه داری رمان تعریف میکنی

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

میدونستی باید درس بخونی 

به احدی هم کار نداشته باشی 

دانشگاه عین دبیرستان نی 

ولی شما هنو توی جو دبیرستانی 

دوستی توی دانشگاه فقط فقط به ضررت هست 

این فیلمها رو نبین میگن دوست دانشگاهی و ...

بچسب به درست 

تمام نمراتت توی لیسانس تاثیر داره 

برا کار 

معدل تاثیر داره 

زیر ۱۴ خیلی جاها قبول نمیکنن

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

ای بابا عزیزم از همین ترم اول سعی کن خودت رو درگیر حاشیه نکنی درس بخون و ذهنت رو از این اراجیف پاک ک ...

بزار خوشش بیاد فقط انقد همه چیو جدی نگیره...اینجوری که من خوندم بیچاره کاری هم نکرده اون احمقا بیخود بلاک کردن ینی بزور وارد حاشیه کردنش

زندگی سیاه و سفید نیست زندگی یک میلیون منطقه خاکستریه