2777
2789

بچه ها ۲۷ سالشه دوست داداشمم هست برادرمم میگه تا الان دوست دختر نداشته...

مگه میشه؟😐😂مذهبی هست ولی نه انقدر که یقه بسته باشه ولی نمازش میخونه سروقت و اینکارا 

میخوام ببینم منو سرکار گذاشتن یا نه🤐😐😂

طبیعیه و خیلیم عالی.

فقط امیدوارم خودتم نداشته باشی تا حالا

وگرنه ردش کن🙆‍♀️

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن خب من داشتم اونم میدونه چرا ردش کنم؟

بالاخره کبوتر با کبوتر، باز با باز🤷‍♀️

اگه میدونه که بحثش جداست. 

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

بالاخره کبوتر با کبوتر، باز با باز🤷‍♀️اگه میدونه که بحثش جداست.

بله خب میدونه ...

ایشون سلیقش دختر خیلی مذهبی نیست که دوست پسر نداشته باشه 

هرکی تو سبک من انتخاب کنه معمولا داشته دوست پسر 

بله خب میدونه ...ایشون سلیقش دختر خیلی مذهبی نیست که دوست پسر نداشته باشه هرکی تو سبک من انتخاب کنه ...

اگه منظورت از خیلی مذهبی چادر مقنعه ایه، و منظورت از تو سبک شما با یه حجاب نسبتا معمولی؛باید بگم که هر کی پوشش مث شماست دلیل نمیشه داشته باشه یا اهل این روابط باشه! مثال نقض برا حرفت دورم زیاده و خیلی دیدم.

نه عزیزم من معمولی نیستم کاملا بی حجابم

خب من کاملا بیحجاب سر لختم دیدم نداشتن🤷‍♀️نسخه ای نیست که برا همه پیچید،

ولی خب اون به هر دلیلی مشکل نداره دیگه، یه چیز شخصیه