2777
2789

مثلا بعد از هر وعده همون موقع میشورید؟ 

یکی از بزرگترین مشکلاتم شده که اصلا بعد از غذا خوردن بی حال میشم و نمیتونم ظرفارو جمع کنم و بشورم فقط دوست دارم استراحت کنم 🤦🏻‍♀️

خیلی وقتا ظرفا میمونه تا فردا صبح 

شما چجوری میشورید 

خود نمایی نکند هرکه کمالی دارد ...🌿✨متاهل هستم 🥰

بعد هر غذا درست کردن و هر غذا خوردن زود زود ظرفا رو می‌شورم 

مگه ماهی دو سه بار که حوصله نداشته باشم خیلی همه جا کثیف بشه 

و الا همیشه خونم مرتبه 

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ما یه دفعه مامانم میشوره ی دفعه بابام یه دفعه ام داداشام یه دفعه ام من بعد دوباره از اول

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

بعد هر غذا درست کردن و هر غذا خوردن زود زود ظرفا رو می‌شورم مگه ماهی دو سه بار که حوصله نداشته باشم ...

چه خوب من اصلا نمی‌تونم بعد از غذا هیچ کاری کنم 

چه خوب من اصلا نمی‌تونم بعد از غذا هیچ کاری کنم

دوتا بشقاب و دوتا قاشق و دوتا لیوان چیزی نیست که بزارم بمونن

مرا عهدیست با ماهی ؛ که آن ماه آنِ من باشد / مرا قولیست با جانان ؛ که جانان جانِ من باشد 🫂♥️

اوایلش سخته اما اگه شروع کنی و همون موقع بشوری کم کم عادت میکنی

خیییلی سخته برام 

بعد از ناهار که انگار بیهوش میشم