2777
2789

بیست روزه پسرم به دنیا اوردم

تو این مدت از مادری چیزی برای بچم کم نذاشتم از دوران سخت بارداریم و دردا و مشکلاتش و زایمان سختم و بعدش شب بیداری ها

دیشب پسرم یه بند گریه میکرد بخاطر کولیکش و رفلاکسش دکترشم دارو داد بهش میدم گفت صبوری کنید تا دورش بگذره

اما دیشب شوهرم عصبی شد فحاشی کرد بهم گفت عرضه بچه داری نداری و بچه رو ازم گرفت

مدام بهم حس بی ارزشی و دست پا چلفتی بودن میده

منم تجربه اولمه

خانما خیلی خالم بده نشستم گریه میکنم تو روز حالم بده و همش اشک‌تو‌ چشمم دارم

تازه خودش کم بود مادرشم‌میاد میشینه میگه بچه ات باباشو بیشتر دوست داره

انگار من کاری برای این بچه نکردم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای بابابیخیال میگذره توالان دلت پره سخته بچه داری حرف هیچکسوحزخودت گوش نکن

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

بگو بلدی بیا نگه دار

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

غلط کرد احمق بچه بیست روزه چه میدونه دوست داشتن چیه 

بگو پسرت هم می‌گفت بابام بیشتر از مادرم دوست دارم 

چهار تا حرف کلفت بار همسرت کن بفهمه بچه داری سخته 

دو ساعت بده بغلش خودت هم برو تخت بخواب بگو تو که بلدی ده شکم زاییدی ارومش کن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

تو الان تو دوران بعد زایمانی

کمخونی داری

بیخیال حرفای شوهر عتیقه و مادر عتیقه ترش باش

میخان ادای دایه مهربانتر از مادر دربیارن برات

حرفاشونو نشنیده و خودشونو ندیده بگیر

مهم خودتی که میدونی ذره ای برای بچه ت کم نمیذاری و هیچوقت هم نخواهی گذاشت

مهم خودت و خورد خوراکت و بچه ت باشن

فرض کن اون لحظه اونا اصلا وجود ندارن

چقدر بگم زمان درستش میکنه ولی برعکس،داره بدتر میشه؟