2777
2789
عنوان

رفتم قرص کافئین خریدم

310 بازدید | 18 پست

میخوام بخورم ببینم‌چی میشه

بهتون اعلام میکنم خوابم برد یا نه و حسش چطور بود😁

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

هیچ تاثیر نداره

نگو

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به باد میدی بدنتو نخور

و آثار منفیش زیاده متاسفانه 

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

چند خریدی چندتا توشه

۱۵۰ تومن

۳۰ تا

چرا،؟

توی روز بیشتر از یه حد کافئین خوب نیست

و متاسفانه کافئین قرص کافئین بالاست

و روز اول و دوم مشخص نمیشه بعد از ۳ روز علائمش رو نشون میده و روز ۶ ام ادم حس مردن داره

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                    میشه واسه پزشک شدنم دعا کنید؟❤❤

توی روز بیشتر از یه حد کافئین خوب نیستو متاسفانه کافئین قرص کافئین بالاستو روز اول و دوم مشخص نمیشه ...

هر قرص ۲۰۰ میلیگرم کافیین داره مثل یه فنجون قهوه اسپرسو زیاد نیس ک نرمالع

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

هر قرص ۲۰۰ میلیگرم کافیین داره مثل یه فنجون قهوه اسپرسو زیاد نیس ک نرمالع

نمیدونم والا من خوردم مرگ رو جلو چشمام دیدم

نمیدونم والا من خوردم مرگ رو جلو چشمام دیدم

باقهوه ام همینطوری میشدی ؟بایه فنجون قهوه اسپرسو؟

چون میخواستم بخرم واس همون پرسیدم

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

باقهوه ام همینطوری میشدی ؟بایه فنجون قهوه اسپرسو؟چون میخواستم بخرم واس همون پرسیدم

عزیزم تا قبلش میتونستم اسپرسو بخورم بعدش اثرات منفی گذاشت که حتی نمیتونم اسپرسو بخورم حالم بد میشه

باقهوه ام همینطوری میشدی ؟بایه فنجون قهوه اسپرسو؟چون میخواستم بخرم واس همون پرسیدم

من الان خوردم حدود ۲۰ دقبفه اس هنوز چیز خاصی حس نمیکنم میگن نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه طول میکشه خودشو نشون بده مخصوصا اگر غذا خورده باشی قبلش 

یکم ولی احساس خواب الودگی نمیکنم اما هنوط تاثیر نزاشته