2777
2789
عنوان

خرج کردن خانم توی رابطه

241 بازدید | 15 پست

بچه ها ما قراره دوماه دیگه عقد کنیم و خیلی همو دوست داریم

ایشون وضع مالیشون معمولیه خودش دانشجوعه ولی خیلی با پشتکار خیلیم پسر خوب و عاقلیه

ما وضع مالیمون خوبه یعنی من پول ماهیانه زیاد از بابام میگیرم  

چند بار رفتیم بیرون و به اصرار بعضی جاها من حساب کردم بعضی جاها ایشون

ولی کلا اینجوریه که میگه تو پولت در آینده هم مال خودته(منم دانشجوام ولی رشتم پولساز تره)نمیخوام خرج زندگی کنی اون با منه

به نظرتون اشتباه میکنم؟ممکنه پرو بشه؟بذارم همش ایشون حساب کنه؟

مثلا از ۳بار یه بار تو بده

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بد عادتش نکن وظیفه ات نشع یه موقع

از همین میترسم 

ولی هربار اصرار میکنه و کلی تشکر به نظرت نکنم دیگه؟مثلا امروز حدود یه تومن ناهار خوردیم خودش کلی تشکر کرد

وقتی خودشم اینجوری میگه بزار خودش خرج کنه

اخه میدونی دلم میخواست ناهار بخوریم یه رستوران سنتی بود گرون بود اولش گفتم به شرطی میگم کجا بریم خودش حساب کنم خجالت کشیدم یه تومن بده بابت ناهار 

نه اشتباه نمیکنیمن با اینکه خونه دارم از پس اندازم بعضی جاها خرج میکنممردا هم گناه دارناین نشون میده ...

مرسی عزیزدلم ممنونم اصلا بحث پولش نیست بخدا 

بعضیا میگن پرتوقع نشه 

مرسی عزیزدلم ممنونم اصلا بحث پولش نیست بخدا بعضیا میگن پرتوقع نشه

خواهش میکنم عزیرم

نه اصلا

اگه آدم درستی باشه ک گفتی هست پرتوقع نمیشه

خیلیم کار خوبی کردی

من خودم با این کارا حس خوب میگیرم

همیشه ک نباید عین بچه ها دنبال مرد بری ک خرجت کنه

ی جاهایی هم لازمه ما خرج کنیم

خودن هرموقع خرج کردم شوهرم کلی تشکر کرد و چند برابرش جبران