2777
2789

وای چرا اخه خخ

اینقدر که رگ روسی تو ایران هست تو روسیه نیست

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ن بابا ما ایرانی آریایی هستیم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

توشمال زیاده بخاطرجنگی که باروسهاداشتیم 

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

دقیقا. یکیو میشناسم فقط چون سفید و چشم رنگیه میگه روسیم😂

حالا کلا نوع سفیدی و قیافه اونا با ماها خیلی فرق داره 

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." 

وای چندتا کاربر رگ روسی هم اینجا هست 

سایاندن از بس گفتن 

جالبه که دروغ شون هم دراومد 😂

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

اخ گفتی👍حالا قیافه های خودشونو ایران گردن نمیگیره

واقعا😂😂

اگر تعبیر خواب میخواستید در خدمتم بابت نام کاربریم یعنی میخواید بگید تا حالا سه پستو‌ن نخوردید یا اسمش به گوشتون نخورده     ‌ ‌‌‌               ‌‌‌‌‌                                                                                               یک ترشی فوق العاده خوشمزه حتما درستش کنید خانما😇

توشمال زیاده بخاطرجنگی که باروسهاداشتیم

ربطی نداره

اینجا هم پرتغالی زیاد داریم

ولی اخه هر کس چشمش رنگیه یا یکم موهاش روشنه سریع نه من اجدادم روسن