2777
2789

شوینده بگیر حتما 

پوستت ابرسان بزن قبلش

اگه ضدافتابت رنگیه با ابرسان قاطیش کن

اگه بیرنگ میزنی فلوییدی

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شوینده بگیر حتما پوستت ابرسان بزن قبلشاگه ضدافتابت رنگیه با ابرسان قاطیش کناگه بیرنگ میزنی فلوییدی

چندساله  شوینده میزنم 

آبرسانم قبلش میزنم ولی انگار فایده نداره

چندساله شوینده میزنم آبرسانم قبلش میزنم ولی انگار فایده نداره

برای من این روش خیلی خوب جواب داد برای همین گفتم🥲

از رحمت خدا ناامید نشو🌱    اسم کاربریم تبلیغ نیست نگید دیگه😐😐 کاربریم بعضی موقع ها دست دوستم هم هست🤗

من اینطوری بودم فهمیدم درماتیت سبوره دارم ( گوگل کن ببین علایمش رو داری یا نه ) ولی اگه اینم باشه کلا پوست تمیز باشه خیلی کمک کننده اس 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
تراست ولی فرق نمیکنه هرچی میزنم احساس میکنم اونجور میشه

یه مارک دیگه بگیر مثل بیوتی اف جوسان یا ایزیدین خارجی 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

تراست که اصلا خوب نیست . عوضش کن 

در کل ضدافتاب بیرنگ باید بزنی رنگی که مناسب نیست .

و البته حتما پوستتو مرتب اسکراب کن و شوینده و ابرسان زودجذب یا سرمی استفاده کن بعد ضدافتاب بزن که روی پوست خوب بمونه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑