2777
2789

بدبخته واقعا زنش پرتش کرده بیرون مهریه شم گذاشته اجرا الان ماهی ۱سکه داره میده ولی دیگه نداره امروز فرداس بره زندان سن عمومم بالاعه ۵۰ اینا

بعد ۲سالی هست خونه پدربزرگم زندگی میکنه ولی ۱هفته  پیش با بابابزرگم دعواش شد اومد خونه ما..مث اینکه اعتیاد پیدا کرده ینی همش ترک میکنه باز پاش میلغزه🤦‍♀️

واقعا مامانم معذبه ینی بابام میره سر کار عموم دیر بیدار میشه صبحا هوف

بعدش کارشم ایزوگامه ب خاطر همین ساعت مشخص نداره اغلب بیکاره نمیدونیم چیکارکنیم واقعا

اینا ی طرف بوی سیگار میده خیلی اذیتیم😶‍🌫️

بعید میدونم حالاحالاها از خونه مون بره...مامان بزرگمم از خدا خواسته👩🏻‍🦯

ی پسر دم بخت داره از زن اولش

ی پسر ۱۰ساله از زن دومش

هر دوتا زنش رو ب خاطر اعتیاد از دست داده ولی دیکه زن دومی شو طلاق ندادع ولی مهریه داره میده خونه شم به نام زن دومیش بوده زنه پرتش کرده بیرون

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر ۱۴ساله هم ماهی یه سکه بهش نمیدنسالی یه سکه میده عموتیعنی ماخی حدود هشت میلیون

زن عموم جوونه ۲۵ایناس

۱۵سالگی ازدواج کرد😶‍🌫️

اموال عمومم ی زمین داره هکتاره ولی چ فایده خونه نمیشه براش ک

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

یعنی مرد چهل ساله با دختر ۱۵ساله ازدواج کرد؟ عجب

اره متاسفانه

چون روستا زندگی میکرده دختره فک کرد مثلا تهران چ خبره خوشبخت میشه ولی بدبخت شد

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

یعنی مرد چهل ساله با دختر ۱۵ساله ازدواج کرد؟ عجب

بله هست عموی منم۴۲سالش بود وزنش ۱۶سال برای پول شوهر کرد

زن دومش خواهر زاده زن اولش بود

خدا بیامرز عموم هول به تمام معنا بود سه تا زن گرفت از همشون صاحب بچه  شدوتمام بچه هاش هرکدوم یه جور بدبخت شدن

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔