2777
2789

ی غذاخشک معمولی خریدیم و ی کنسروفرانسوی

غذاخشک معمولی رو جلوش میذاریم نمیخوره ولی بااون کنسرو گرون قاطی میکنیم میخوره😐💔

کنسروه هم خیلی کم و گرونه نمیشه همش بهش بدیم

تشویقی هم براش خریدیم اونم نمیخورهههه

بیشتر ب گوشت و جیگر مرغ عادت کرده اه

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مردم این روزا تو خرج خودشون موندن چه برسه به فکر غذا برای حیوون خونگی باشن😐

شاید ایشون توان مالیش رو دارن

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

ن بابااا نداریم😂💔من و خواهرم و مامانم تقسیم میکنیم هزینه هارو

این گربه خیابون بود اومد حیاطمون دیگه عادت کرد اینجا

الان چند ساله دندونش درد میکنه باید بریم دامپزشکی بکشه که بتونه غذا بخوره ولی انقد نبردیمش دندونه خودش افتاد🤣🤣🤣

‌زِ غوغای جهان میوووو🐈‍⬛

سلام

منم قبلا به حیوانات خیابانی  غذا میریختم.....بعد که دیدم کارامون باعث هجوم سگ ها به داخل شهر شده ....حداامکان میبرم خارج شهر ...اونم باقی مانده ی غذا ها رو ...نه اینکه غذای مخصوص و گران برا حیوان بخرم 

چون  تو اولویت ادمای نیازمند رو میزارم....

انسان ممکن الخطاست؛ اما،جایز الخطانیست!. و بگو که بارالها مرا (همیشه به هر جا روم ) به قدم صدق داخل و به قدم صدق خارج گردان و به من از جانب خود حجت روشنی که دائم یار و مددکار باشد عطا فرما.. سوره مبارکه اسرا آیه 80 اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله ... الان ASfaa هستم.خداجونم شکرت