2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یاد دبیر نچسب جامعه شناسی تو دوران دبیرستان افتادم 🤮فکر کن این درس بخاطر اصطلاحاتش سخت هست ، دبیرشو ...

هییییی من خوندم ولی یادم رفته جمع بندی نکردم دو هفته دیه تقریبا کنکورمه..

༺🖤༻
هییییی من خوندم ولی یادم رفته جمع بندی نکردم دو هفته دیه تقریبا کنکورمه..

باید در حین خوندن خلاصه نویسی میکردی که نزدیک کنکور فقط دست نوشته های خودتو بخونی .

ولی باز دل بده و بخون ایشاا... موفق میشی 🌹

باید در حین خوندن خلاصه نویسی میکردی که نزدیک کنکور فقط دست نوشته های خودتو بخونی .ولی باز دل بده و ...

مرسیی

آره درسته ولی فرصت نشد الان فقط میخوام مرور کنم ولی خودم تنهایی نمیخونم نمیدونم چه مرگمه واسه همون گفتم شاید کسی باشه از ظهر شرووع کنیم

༺🖤༻
مرسییآره درسته ولی فرصت نشد الان فقط میخوام مرور کنم ولی خودم تنهایی نمیخونم نمیدونم چه مرگمه واسه ه ...

اینجا که اکثرا خانمای متاهل هستند سالها از دوران دبیرستان دور . 

باید تو بین همکلاسی هات کسی رو پیدا کنی .

میگم کسی هست باهم کتاب جامعه شناسی و جمع بندی کنیم از بعد ظهر شروع کنیم فردارم بخونیم

سلام گلم دوازدهم هستین؟

پسرم یازدهم انسانیه بنطرتون چحوری بخونه واسه نهایی تا موفق بشه

سلام گلم دوازدهم هستین؟پسرم یازدهم انسانیه بنطرتون چحوری بخونه واسه نهایی تا موفق بشه

سلام عزیزم..آره پارسال الکی مارو ترسوندن که خیلی سخت میاد و چی و چیه در صورتی که در حد دانش آموز میارن..فقط کافیه یه دور کتاب و بخونه بعد یه روز قبل امتحان مرور کنه و نمونه سوالات نهاییای قبل و حل کنه..دیه کار خاصی نمیخواد..فقط کتاب و قشنگ یه دور حداقل بخونه

༺🖤༻
سلام عزیزم..آره پارسال الکی مارو ترسوندن که خیلی سخت میاد و چی و چیه در صورتی که در حد دانش آموز میا ...

ولی بعضی درس ها مثل زبان و فنون سال قبل خیلی سخت بودن

زندگی تمام شد دخترک یاد گرفت ارزوی بیجا نکند