2777
2789

اکثر عروس ها بر اثر بی تجربگی عدم شناخت از خانواده شوهر و دادن افسار ارتباطی دست شوهر به تدریج توقع خانواده شوهر رو زیاد میکنه و به حدی که یهو به خودتون میاین و میبینید خوبی کردن وظیفه ی مطلقتون شده ..

عروس بد این جورذ مواقع همون روی ی قبلی رو پیش میبره که نکنه بد بشه 

واکنش عروس ساده اینجور وقتا ون از تیکه اشوب ها میترسه به روند همیشگی ادامه میده و به رنج داعمی رو ترجیح میده ..

واکنش عروس پرخاشگر یهو به خودش میاد و دیگه برای کمک نمیره اینجوری خشم ناگهانی خانواده شوهر بیداد میکنه و رابطه سرد و سنگین میشه 

شوهرش پر میکنند و زندگی شون پر از اشوب میشه ..

اما عروس با سیاست و زرنگ :عروسی که زیرکی رو میدونه هر چیزی برای ایجاد شدن روند و زمان خودشون رو میخواد به همون اندازه که پرو شدن خانواده شوهر زمان برده به همون روند هم باید برعکس بشه تا کسی متوجه نشه ..

بانوی اگاه اینجا زمان رفتنش رو دیر تر میکنه اروم اروم حجم کارهایی که میکرده رو کم میکنه و بعد چند وقت دیگه به حالت دلخواهش میرسونه ..

مثلا همیشه شام 5 میرفته اینبار 5:30 میره 

وقتی همیشه سبزی پاک میکرده میشسته اینبار فقط پاک میکنه ..

🩰🌞🐰دارای یک حاجت کوچیک دعا کن:)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

الان ک بلانسبت جمع، عروسا طلب بایاشونو میخوانگذشت اون زمانی ک میگی

بخدا که همینه....ما چقد محبت بهشون میکنیم بعد میرن هزار تا حرف پشتمون میگن داداشامونم بدتر جا اینکه جلو زنشان بگیرن میان حرفاشونم به ما میرسونن وای که فلانی ازت بخاطر این کارت ناراحت شده،زن من فلان چنانه،حالم از همشون بهم میخوره یه چند تا زن دو بهم زن آرامش خانوادمونو بهم زدن،یکسره هم غیبت آدم و عالمو‌میکنن

من شعورم میرسید.تو سفره گذاشتن کمک کنم....یا چیزهای کوچیک دیگع...چندبار بی احترامی دیدم...گفتم حالا شاید شناختی از هم نداریم...گذشت کنم...تا اینکه یه بحث پیش اومد.بعد اون که الان تقریبا ۱۵سال گذشته نرفتم خونه پدر شوهرم.....خیلی راحتم....بنظرم ادم سالم،،، همونقدر که احترام میبینه.احترام میذاره.....

حالا از نظرت من چه نوع عروسی هستم😂💚

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه
نه بابا چه طلبی منم یه عروسم که خیلی اذیت شدم و پرتوقع و پررو کردم خانواده شوهررو

دخترای خوب میفتن گیر خانواده های بد...بخدا قسم من خودمم عروسم اینقد احترام میذارم و باهاشون خوبم ولی جرات ندارم زیاد باهاشون رفت وآمد کنم شاید سالی دوسالی یه بار خونه ی پدر شوهرم برم ولی همون یه بارم یه نیش زدن بهم 

عروس ما که یه استکان خودشو وسط راه برنمیداره و ظرف خودشم آب نمیزنه ، دست به کارنمیزنهمامانم پادرد دا ...

عروس هم عروس های قدیم. 

خودم همیشه ظرف می‌شستم. نمیزاشتم مادرشوهرم  بشوره.  با خودم میگفتم خب اون سنش بالاتره  و من باید بشورم‌.

الان یک عروس داریم سمیرا خانم . خونه مادرم می‌ره . فقط خودش و‌ برادرم  هستند. نهار میخورند ‌.این سمیرا خانم اصلا یک لیوان هم نمیشوره.