2777
2789
عنوان

ختم 133000 صلوات هدیه به حضرت عباس ع

3290 بازدید | 668 پست

به نیت حاجت روایی همه شرکت کننده ها

به نیت خوشبختی مجردا

به نیت خونه دار شدن مستاجرا 

به نیت پیدا کردن شغل مناسب 

به نیت شفای بیماران 

به نیت بچه دار شدن 

به نیت قبولی در کنکور 

و هر نیتی که دارین انشاالله برآورده بشه 

بسم الله تا آخر اردیبهشت وقت دارین

واسه ازدواج منم دعا کنید🤍🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم به نیت قلبیم ۱۰۰۰تا هدیه به آقای دو عالم ایشاا... ک این بار جواب بگیرم اگه نگیرم کلا دیگه قید همه چی رو میزنم و دلم بیشتر از همیشه میشکنه

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏  خوندین بگین منم صلوات بفرستم براتون برام دعا کنید برسم بهش                                                                1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ...  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.       از رحمت خدا ناامید نمی‌شوند مگر گمراهان.                     تا تاریخ ۱۴۰۴/۴/۳دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.  ❤️ ص❤️یعنی میشه بگم ای خدا همونی شد ک میخواستم ؟!!