2777
2789
عنوان

دلایل طلاقمو میخوام بگم تا شما مثل خواهرم نظر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 7884 بازدید | 136 پست
طلاق هم واقعا بهش توصیه نمی کنم پول درآوردن واز صفرشروع کردن خییلی سخته همسرش نکته های مثبت هم داره ...

حرف تا عمل خیلیه عزیزم 

مگه کساییکه خ ی انت میکنن نمیگن دوستت دارم بهم فرصت بده و از این چرتا؟! فقط چون کارت میده دستش باید بمونه بداخلاقی تحمل کنه کتک بخوره خ ی انت ببینه؟! خب همینو بره تو یه خونه کوچک آرامش داشته باشه که بهتره حداقل هرچیم بشه میگه شوهر ندارم 

الانم کسی نمیگه جدا بشه باید چندسالی صبر کنه بره سرکار کاملا مستقل بشه بعد اونجا دوباره شرایطش رو ببینه اگه بازم همین بود جدا بشه بهتره چون سنه شوهرشم بالاست نمیتونه راحت تغییر کنه شما فک کنم اطرافیانت کسیو ندیدی. که بیماری روانی داشته باشه اصلا نمیشه باهاشون سر کرد خیلی سخته 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
من متوجه خیرخواهی و منظورتون هستممیگم چرا تو این چند سال که میگی،نیتش درست کردن زندگیش نباشه؟سخت تری ...

افرین عزیزم ذات خراب هیچوقت درست نمیشه فقط تورو فرسوده تر میکنه درسته عزیزم منم نظرم همینه 

ولی من تو زندگیم متوجه شدم همه این چیزایی که میگن اصولی که میگن بعنوان همسرداری و ساختن همسر همه و همه برای مردهایی کاربرد داره که از نظر روانی و شخصیتی سالم هستن وفتی از نظر روانی بیمارن تو هرچقدر بهش ویتامین بدی هیچ تغییری نمیکنه باید اول درمان بشه بعد ویتامین بهش بدی که قوی‌تر بشه که مقاوم بشه دربرابر بیماری ها 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من میگم فقط یه مدت به خوبیهای شوهرت فک کن 

به اینکه وقتی حتی پدر و مادرت هم برات کتری نمیکردن اون دستت رو گرفت خرجت و داد، محبت کرد

احتمالا به خاطر قطع رابطه با خانوادش و حرفایی که اونا ضد شما میزنن از شما زده شده

از اون طرف هم خودتون دعوا و درگیری داشتین و اوضاع بدتر شده

یه مدت فقط بهش محبت کن محبت واقعی 

همون جور که گفتم یاد خوبیاش و اوایل زندگیتون بیفت تا کم کم تنفرت از بین بره

از خانوادش هم بد نگو کلا نادیده بگیرشون ولی بدگویی نکن 

و اینکه سره مزمل رو هر روز با معنی و توجه بخون خیلی اثر داره من خودم امتحان کردم؛اگه اعتقاد داشته باشی معجزه میکنه

و ذکر یا ودود هم زیاد بگو اگه ۱۰۰۱ بار بگی که فبها

من خودم تا چند سال پیش روز شماری میکردم تا از دست شوهرم خلاص شم ولی خدا رو هزار مرتبه شکر خیلی اخلاق و رفتارش بهتر شده و دیگه خیلی کم پیش میاد ازش متنفر شم

فقط از خدا بخواه و رفتار خودتم درست کن بقیشو بسپار به خدا  همین

حرف تا عمل خیلیه عزیزم مگه کساییکه خ ی انت میکنن نمیگن دوستت دارم بهم فرصت بده و از این چرتا؟! فقط چ ...

اتفاقادیدم عزیزم  ان شاالله هرچی خیرهست برای استارتر اتفاق بیفته وتصمیم درست بگیره به نظرمن درهمسرش نقاط روشن وجود داره

عزیزم فعلأ به طلاق فکر نکن و سعی کن مستقل بشی و درآمد داشته باشی

وقتی درآمد داشته باشی میتونی بیشتر به خودت و دخترت برسی دوتایی تفریح برید و خلاصه سعی کن بخاطر دخترت بهترین خودت باشی

خدا بزرگه شاید تا اون موقع همسرت هم سرش به سنگ خورد و عاقل شد، اگه نشد به جدایی فکر کن

بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می‌شوید نه کارهایی که انجام داده اید، پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل  امن خود به سوی آب های آزاد برانید و خطر کنید، جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید. 

زوج ایرانی شرایط نابوده اشکال نداره بچه میارن کت فیکون شه

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببخشید عزیزم ولی تو هم بی تقصیر نیستی خیلی ها شرایط بدتر از تو دارن شوهرت کارت بانکیشو داده دست تو و ...

هر چی رو خواستم بگم شما کامل گفتی...آفرین به این فهم و شعور

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  
و در آخر ببین عزیزم ایشونم مشاور هستن برای درمان افسردگی و پیدا کردن عزت نفست و درمان کردن تله های ش ...

سپاس از لطف تون بزرگوار 🌹❤️ 

نگین علینقی🔵پرسنل روانشناس بالینی درمانگاه بیمارستان شهدای نی ریز🔵