2777
2789
عنوان

بچه‌های مظلوم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 39 پست

بچه ها مظلومن

ولی پدرو مادرشون هم به اندازه اسراییلی ها مقصرن

کشورشون جنگه ولی از تولید مثل دست نمیکشن !

میبینن سیاستمدارها دارن از جنگ بهره میبرن ولی بازهم نمیفمن .

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ

دروغه همش واسه کنترل آدما انحام میدن اگه این جنگا نباشه آدما وحشی میشن مخصوصا ایرانیا پشت پرده یچیز دیگس آمریکا میگه کشورا انجام میدن اسرائیل موشکاش از آمریکاس اسرائیل باد تو این هشتاد سال کل فلسطینو با ای موشکا راحت نابود میکرد نشد بعدشم از نظر خودت جنگ بشه کشورا فقیر نمیشن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا ظالمین و نابود کنهکی خوشحال میشه جزظالم ها

بیا ببین تو همین تاپیک چندنفر به کتفشونم نیست

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

اونجا فقط نظامیان صهیونیست هستن جالبه حالا اگر آمریکا یا هر کشور اروپایی بود مردم همه براشون اشک می ...

پس این حمله هایی ک ب اسرائیل میشه چی همشون نظامین

زنو بچه هم هستن دیگ

همینک شما انسانی کافیه واسمون

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

کلی بچه آسیب میبینن ولی تلوزیون فقط غزه ای خارو نشون میده

درسته ولی کجای دنیا بیست سی سال توسط یه کشور خونخوار و بیرحم مورد تجاوز قرار گرفته و صبح تا شب روسرشون بمب ریخته شده هیچ جای دنیا به اندازه ی فلسطین کشته نداده اونا مهاجرت نکردن چون خوب میدونن مهاجر بودن تو کشورهای دیگه مثل یه نون خور اضافه به نظر میان که هر قتل و جرم و گناهی تو اون کشور میزبان میوفته همه ی نگاه به طرف مهاجر ها ست موندن تو کشورشون و ازش دفاع کردن

چرا کشورشون رو ترک نمی‌کنن؟!

چون مثلاً می‌گن اینجا خاک ماست

پس بشینن و پر پر شدن بچه هاشون رو ببینن

کثیف تر از اسرائیل، حماسه که میره زیر بیمارستان و مدرسه پایگاه درست می‌کنه و مردم خودش رو سپر انسانی می‌کنه

خودشون اگه بچه هاشون براشون مهم بود، اول از اون خراب شده فرار می‌کردن

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

اوه کجای کاری...دارن با امریکا که پشتوانه اس.راییل مذاکره میکنن..‌‌.هیچکی دلش به حال غزه نسوخته همه ...

دیگ وقتی یه سری احمق انتخاب اشتباه میکنن تو انتخابات توقع بیشتریم نباید داشت 

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

میخوان یه چیزی گفته باشناز یه عده تأثیر میگیرنذاتشون خراب نیست

ن گل من

جنگ واسه دو طرف ویرانگره. درسته طرفین ضعیف تره بیشتر صدمه میبینه ولی خب جنگو بزارن کنار صلح کنن تموم کنن

همین بغل خودمون تو کشور خودمون انقد بلا سر بچه های فقیر میاد حالا بشینیم بزنیم تو سرمون واسه بچه های غزه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

برا بعضیاتون باید تاسف خورد که چیزی از انسانیت نمیفهمید حتما باید در اون شرایط قرار بگیرید که بفهمید وگرنه هیچ موقع درک نمیکنید اسم انسان گذاشتن بر شما توهین به انسان هاست ...

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.