2777
2789
عنوان

بچه‌های مظلوم 😔

352 بازدید | 39 پست

الان داشتم تو اخبار دست و پای قطع شده بچه های مظلوم غزه رو می‌دیدم هرروز دارن کلی کشته و مجروح میدن بی‌گناه دارن دارن کشته میشن چقدر شرایط سختی دارن هرروز بمب و موشک چقدر دلم سوخت واقعا قلب آدم به درد میاد بخدا😢

با خودم گفتم واقعا اونی که الان هنوز داره از  اسرائیل طرفداری می‌کنه چه قدر باید پست فطرت و عوضی باشه اصلا بعید می‌دونم اسمشو انسان بشه گذاشت...

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی برای سیاستای خودت یه عده بی گناه رو وسط بندازی همین میشه

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

فقط نگاه میکنیم و هیچ کاری از دستمون برنمیاد😔

دوستای خوبم، اگه نگاهتون به این امضا افتاد، سه صلوات به نیت آرامش، خوشبختی و عاقبت‌به‌خیری خودم و خانوادم بفرستین. دعام کنین به هدفم برسم و دل مادرم رو شاد کنم. ان‌شاءالله به حق حضرت زهرا (س)، دلتون آروم، دعاتون مستجاب و دلتون پر از نور بشه.

فقط اونا نیستن بچه های اسرائیلی هم صدمه میبینن

و بنظر من دلت واسه بچه های ایران بسوزه

جنگ کلا خوب نیس بهتره صلح کنن تموم بشه

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

این دنیا دنیای انسان ها نیست

دنیای شیاطینه

موجوداتی ک شیطانم جلوشون کم میاره

و بدتر از این عمل، طرفداری از این هاست

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

فقط اونا نیستن بچه های اسرائیلی هم صدمه میبیننو بنظر من دلت واسه بچه های ایران بسوزهجنگ کلا خوب نیس ...

اونجا فقط نظامیان صهیونیست هستن  جالبه حالا اگر آمریکا یا هر کشور اروپایی بود مردم همه براشون اشک میریختن

پس بچه های اونا آدم نیستن واقعا اسم شما رو میش انسان گذاشت

دنیا و آخرت به دست اهل بیته و به این شلوغی های دنیا دلتو نده ✨اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم✨